Ahmet Hakan Hürriyet Gazetesi

10 maddede Ahmet Kural’ın Sıla’ya uyguladığı şiddet

MADDE BİR: Helal olsun Sıla’ya... Şiddete uğrayanın değil, şiddeti uygulayanın zavallı olduğunu gösterircesine gitti savcılığa! MADDE İKİ: Ahmet Kural’ın vücut dili ile söyledikleri...

03 Kasım 2018 | 14.702 okunma

MADDE BİR: Helal olsun Sıla’ya... Şiddete uğrayanın değil, şiddeti uygulayanın zavallı olduğunu gösterircesine gitti savcılığa!

MADDE İKİ: Ahmet Kural’ın vücut dili ile söyledikleri arasındaki bariz fark, bir tek benim mi dikkatimi çekti, çekiyor.


MADDE ÜÇ:
Hadi diyelim ki her şeye rağmen Ahmet Kural’a inandık... İyi ama aynı Ahmet Kural eski sevgilisinin parmağını kırmamış mı? Bunu ne yapacağız?


MADDE DÖRT:
Bu ortamda dikkat çekmek isteyen magazin şahsiyeti ne yapar? Ahmet Kural’dan yana tavır alır. Tuğba Ekinci adlı şahsın yaptığı bundan ibarettir.


MADDE BEŞ:
Kadına yönelik şiddette alkolü bir gerekçe, bir bahane gibi sunmaya çalışan insanlardan kaçının... Bu tipler her türlü müptezelliği mazur gösterebilirler!



MADDE ALTI:
Ün sahibi, güç sahibi kadınların gördükleri şiddeti kamuoyuna açıklamaları çok daha zordur. Bu açıdan da helal olsun Sıla’ya...


MADDE YEDİ:
Kadına yönelik şiddete karşı bir teklifim var: Gelin, kadına şiddet uygulayan ünlüyü adam akıllı boykot edelim.


MADDE SEKİZ:
Sıla’ya destek vererek kendilerini temize çekmeye çalışan magandaların farkında mısınız? Kendilerine sadece “çakallar” demek istiyorum.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
İçlerinden ne diyorlardır acaba 06 Mayıs 2024 | 3.555 Okunma Hava döndü 05 Mayıs 2024 | 1.745 Okunma Erdoğan ve Özel’e ayak uydurmakta kimler zorluk çekiyor 04 Mayıs 2024 | 1.582 Okunma İzninizle Ali Yerlikaya’yı öveceğim biraz 03 Mayıs 2024 | 3.131 Okunma Dua, Arapça ve araba: Erbaş’tan açıklama geldi 02 Mayıs 2024 | 7.127 Okunma