Ahmet Gülümseyen Yeni Akit Gazetesi

Trabzonspor kazanmadı, Fenerbahçe kaybetti!..

Perşembenin gelişi, çarşambadan belli olurmuş. Atasözlerimizi görmemezlikten geldiğimiz müddetçe, Trabzon’daki maçın sonucunu ‘sürpriz’ olarak değerlendirmeye devam ederiz.

05 Şubat 2020 | 118 okunma

Hiç de öyle olmaması gerektiği, maçtan önce yaşananlara baktığımızda anlamak mümkün. Futbolseverin haftalardır beklediği mücadelenin centilmenlik çerçevesi dışına taşımak için birileri (Fenerbahçe’yi yönetenler) büyük çaba içerisinde oldular. Neymiş efendim ‘Malatya-Trabzonspor karşılaşması oynanması gerekiyormuş, aksi durumdan Trabzonspor kârlı çıkarmış’. Mış mış da, mış mış… Merkez üssü Elazığ olan ve Malatya ilini de olumsuz etkileyen depremden sonra, yaraların sarılmaya çalışıldığı süreçte, futbol denen oyun ve eğlencenin, ileri bir tarihe ertelenmesinden doğal daha ne olabilir ki. Fenerbahçe Kulübünden ‘tehir’ ile ilgili açıklama içeriğinin tehlike oluşturabileceği, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından iyi sezinlenmiş olmalı ki, güvenlik açısından haklı olarak, sarı-lacivertli taraftarlarının bu maça kabul edilmemesi yönünde karar çıktı. 

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hayata tutunan örnek sporcular… 28 Nisan 2024 | 18 Okunma Soykırımcı İsrail’e üniversite ve spor sahalarında da lanet yağıyor!... 26 Nisan 2024 | 47 Okunma Futbol Federasyonu başkanı kim olmalı? 24 Nisan 2024 | 158 Okunma Sürdürülebilir ‘özel gereksinimli’ spor faaliyetleri ve TFF örneği 21 Nisan 2024 | 29 Okunma Paris Olimpiyatları, Hera tapınağı ve Gazze katliamı… 19 Nisan 2024 | 38 Okunma