Ahmet Gülümseyen Yeni Akit Gazetesi

Tehlike çemberindeki Fenerbahçe!..

Süper Ligin yeni lideri Fenerbahçe. Sarı-Lacivertli ekip yarın Eskişehirspor’a konuk olacak. Oyunun saha içinde kazanıldığı gerçeği göz önüne getirildiğinde, zor geçeceği her halinden belli olan...

24 Nisan 2015 | 54 okunma

Süper Ligin yeni lideri Fenerbahçe. Sarı-Lacivertli ekip yarın Eskişehirspor’a konuk olacak. Oyunun saha içinde kazanıldığı gerçeği göz önüne getirildiğinde, zor geçeceği her halinden belli olan Eskişehir maçının sonucunu beklemekten başka bir seçenek kalmıyor. Bu gerçekler ışığında, futbolumuzda ‘maalesef’ diyeceğimiz, saha dışı olaylar da yok değil!..

Ligin sonlarına doğru yaklaşıldığında, özellikle zirve yolunda ‘enteresan’ sayılabilecek olaylar yaşanmıyor değil! Bu tespitlere en belirgin örnekler Galatasaray’daki ‘seçim’ süreci, Beşiktaş’ta yaşanan ‘haciz’ olayı ve Fenerbahçe’de şimdilerde ‘zirve’ yapan Alex tartışmaları. Muhatap takım lider olunca, ona yapılanlar da ister-istemez önem kazanıyor.

Brezilyalı oyuncunun ‘futbolculuk’ döneminde, sarı-lacivertli ekibe katkısını kimse inkâr edemez! Alex’in Fenerbahçe’ye katkısı kadar, gidişi de tartışma konusu oldu. Başarısından dolayı ‘heykeli’ dahi dikilen oyuncunun, bir anda kendisini kulübün kapısının önünde bulması ‘ayrıca’ tartışılmıştı.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Deprem ve sporun, depremzede üzerindeki etkisini konuşmak… 05 Mayıs 2024 | 25 Okunma 1 Mayıs teröristleri, üniversitelerin Gazze buluşması ve CHP’nin işçi kıyımı 03 Mayıs 2024 | 133 Okunma Uğur Dündar’ın gidişi, Amed üzerinden siyaset!.! 01 Mayıs 2024 | 713 Okunma Hayata tutunan örnek sporcular… 28 Nisan 2024 | 18 Okunma Soykırımcı İsrail’e üniversite ve spor sahalarında da lanet yağıyor!... 26 Nisan 2024 | 49 Okunma