Abdulkadir Selvi Hürriyet Gazetesi

Siyasi senaryolar

SALI günü Meclis'te grup toplantıları yapılıyor. AK Parti’nin grup toplantısı yoktu. Kulislerin nabzını tutmak üzere Meclis’teydim. İktidar ve muhalefet kulisinin kesiştiği bir yerde CHP’li...

11 Mayıs 2016 | 8.080 okunma


SALI günü Meclis'te grup toplantıları yapılıyor.
AK Parti’nin grup toplantısı yoktu.

Kulislerin nabzını tutmak üzere Meclis’teydim.

İktidar ve muhalefet kulisinin kesiştiği bir yerde CHP’li Gürsel Tekin’le karşılaştık.

CHP grubuna doğru gidiyordu. Geri döndü, “AK Partililer olmayınca Meclis’te bir huzur oluyor” dedi. Biz de “AK Partililer olmayınca Meclis’te bir eksiklik oluyor” diye karşılık verince gülüştük.

MHP’ye yöneldim.

Orada espri yapacak hava yoktu.

Yargıtay’dan çıkacak kararı bekliyorlardı.

Gerginlerdi.

MHP’de gelişmeler, Genel Merkez’in öngörülerinin aksine gelişiyor. O nedenle Bahçeli ekibinin içinde sorgulama başlamış. Günah keçisi arıyorlar.
Yaptıkları yanlışların Meral Akşener’i büyüttüğünü düşünenlerin sayısı artıyor.

Meral Akşener’in MHP Genel Merkezi’ne girmesi söz konusu değil ama MHP Genel Merkezi’nde konuşulan tek bir konu var; Meral Akşener.

Sadece MHP’nin değil, diğer partilerin ve sokaktaki insanın gündemi olmayı da başardı. Yurt gezilerinde gördüğü ilgi diğer partiler tarafından da dikkatle takip ediliyor.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan-Özel görüşmesine damga vuracak Kavala dosyası 02 Mayıs 2024 | 1.802 Okunma Erdoğan-Özel görüşmesi İmamoğlu’nu rahatsız etti 01 Mayıs 2024 | 1.098 Okunma Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’ 30 Nisan 2024 | 6.671 Okunma Erdoğan, Özel ve Dervişoğlu’ndan beklentiler 29 Nisan 2024 | 1.243 Okunma Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı 26 Nisan 2024 | 4.655 Okunma