Abdulkadir Selvi Hürriyet Gazetesi

Mehmetçik’e bayrağa dokunana ‘vur’ emri verildi

Ne zaman bir linç olayı yaşansa, Fenerbahçe ve milli takımın efsane futbolcusu Lefter’in sözleri gelir aklıma.

03 Temmuz 2024 | 3.281 okunma

6-7 Eylül olaylarında Ada’daki evi saldırıya uğrayan Lefter, “15 gün önce gol attığımda omuzlardaydım, o gün ise kayalar ve boya tenekeleri ile karşılaştım. En kötüsü harçlık verdiğim çocuklar evime saldırdı. Kızlarım küçüktü, onları öldürmeye kalktılar.”

Bu zaman ayarlı provokasyonlar bizde hiç bitmiyor.

TERÖR ESTİRDİLER

Hafta sonu Kayseri’de yaşadık.

‘Suriyeli birisi, 7 yaşındaki Türk kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmuş’ haberi yayıldı. Sonra organize gruplar dalgalar halinde Suriyelilerin evlerine, işyerlerine saldırdılar. Araçlarını ters çevirip yaktılar, camları, çerçeveleri indindiler.

YALAN HABER

Suriyeli şahsın yine Suriyeli olan bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu, şahsın yakalandığı, kız çocuğu ve ailesinin devlet korumasına alındığı söylense de vandallar yakıp yıkmaya devam ettiler.

Haber doğru olmasa da organize gruplar amaçlarına ulaşmışlardı.

ORGANİZE OLMUŞLAR

Çünkü kız çocuğuna cinsel istismar bahaneydi. Suriyelilerin mahallesine saldıranlar bir gün önceden organize olmuşlardı. Kayseri’de olayları kışkırtmak için sosyal medyadan ise ayrı bir organizasyon yürüyordu.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asgari ücret ve emekli maaşları ne olacak 05 Aralık 2025 | 1.206 Okunma Özgür Özel perdeyi yanlış yerden açtı... Erdoğan affetmedi 04 Aralık 2025 | 3.270 Okunma CHP milletvekillerinde tasfiye korkusu 03 Aralık 2025 | 1.805 Okunma CHP’de dengeler nasıl oluştu... Kazananlar kaybedenler listesi 02 Aralık 2025 | 2.859 Okunma Kılıçdaroğlu ne yapacak CHP’den ayrılacak mı 01 Aralık 2025 | 1.126 Okunma