Abdulkadir Selvi Hürriyet Gazetesi

Kılıçdaroğlu’nun sorunu ne?

Gazeteci, yetkiyi okurundan alır. Ben de halkımızdan alıyorum. Kılıçdaroğlu’ndan alacak değilim.

31 Aralık 2020 | 6.014 okunma

CHP, Türkiye’nin en önemli partilerinden biri. Türkiye’nin demokrasi mücadelesinde de darbeler tarihinde de özel bir yeri var.

Ama CHP bir süredir taciz, tecavüz ve istismar haberleriyle gündeme geliyor. Koronavirüs sürecinde günlük olarak vaka sayısının açıklanması gibi, CHP’yle ilgili taciz tablosu gündeme getiriliyor. CHP’lilerin bunu hak ettiğini zannetmiyorum.

SAVCININ DEĞİL, CHP’NİN İŞİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, taciz iddiaları karşısında susuyor. Konuşunca da iktidarı suçluyor. “Gündemi değiştirmek istiyorlar” diyor. “Bu ülkenin savcısı yok mu?” diye soruyor. Bu ülkenin savcısı var da Cumhuriyet Halk Partisi’nin genel başkanı yok mu? Savcı zaten gereğini yapıyor. Ama bu olay sadece adli bir vaka değil. Taciz, tecavüz ve cinsel saldırı gibi olayların bir de siyasi yönü var. Atatürk’ün partisi olan CHP’nin tacizle anılması iyi bir şey mi? Kılıçdaroğlu, cinsel saldırı iddiasıyla tutuklanan eski CHP Maltepe İlçe Yöneticisi hakkında ne diyor?

Bu köşe yazısını aşağıdaki linke tıklayarak sesli bir şekilde dinleyebilirsiniz

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Özgür Özel’in stratejisine karşı İmamoğlu’nun hamlesi ne 10 Mayıs 2024 | 1.320 Okunma İmamoğlu neyi kendine yönelik operasyon olarak görüyor 09 Mayıs 2024 | 2.164 Okunma Özgür Özel-Bahçeli görüşmesi ne sağladı 08 Mayıs 2024 | 1.738 Okunma Cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışması Özel’e fayda sağlar mı 07 Mayıs 2024 | 1.532 Okunma Erdoğan ile Özgür Özel yeni siyaset inşa ediyor 06 Mayıs 2024 | 1.357 Okunma