Abdulkadir Selvi Hürriyet Gazetesi

Dilan Polat’ın bağlantıları ve Seçil Erzan olayında kayıp halkalar var

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi bu hafta 'Dilan Polat’ın bağlantıları ve Seçil Erzan olayında kayıp halkalar var' başlıklı yazısını kaleme aldı.

27 Kasım 2023 | 2.720 okunma

Dilan Polat olayından sonra Seçil Erzan işine de el atmış bulunuyorum.

Arda, Selçuk İnan, Emre Belözoğlu, Emre Çolak, Semih Kaya ve Buse Terim gibi kamuoyunun tanıdığı isimler işin içinde olunca Seçil Erzan olayı bir anda ilgi odağı oldu. Ama hiçbir şey Dilan Polat işinin unutulmasına engel olmamalı. Neden? Çünkü Dilan Polat olayı buzdağının görünen yüzü. Dilan Polat’la birlikte yumağın ucu yakalandı. Bu yumağın bir ucunda Gürcistan, diğer ucunda Kıbrıs, diğerinde Dubai var.

Dilan Polat’ın “Enercii” diye ortalarda dolaşması, saçlarını dolarla bukle bukle yapması işin magazin boyutu. Ama işin arkasında milyar dolarlara hükmeden bahis çetesi çıkabilir.

Seçil Erzan olayında ise kayıp halkalar var.

FATİH TERİM KORUNUYOR MU

1- Seçil Erzan’ın dolandırdığı kişilerin tamamı aynı zamanda Fatih Terim’in çevresini oluşturuyor. Fonun adına ”Fatih Terim fonu” deniliyor. Seçil Erzan, Fatih Terim’in damadı Volkan Bahçekapılı, işadamı İbrahim Çağlar ve Ömer Kahraman’a Fatih Terim’in de bu fona para yatırdığını söylüyor. Bunlar Fatih Terim’in etrafındaki insanlar. Biri Fatih Terim’e böyle bir fondan haberi olup olmadığını sormuyor mu?

Fatih Terim, futbolcular Arda Turan ve Emre Belözoğlu ile Denizbank’ın genel müdürlük binasına gidiyor. Hakan Ateş’e bu paraları Denizbank’ın ödemesinin mümkün olup olmadığını soruyor, 3 milyon dolar alacağı için banka çalışanı Rüya Hanım’la yazışıyor ama iddianamenin hiçbir yerinde Fatih Terim yer almıyor. Bir el, ‘İmparator’u koruyor mu?

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Özgür Özel’in stratejisine karşı İmamoğlu’nun hamlesi ne 10 Mayıs 2024 | 1.259 Okunma İmamoğlu neyi kendine yönelik operasyon olarak görüyor 09 Mayıs 2024 | 2.159 Okunma Özgür Özel-Bahçeli görüşmesi ne sağladı 08 Mayıs 2024 | 1.737 Okunma Cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışması Özel’e fayda sağlar mı 07 Mayıs 2024 | 1.530 Okunma Erdoğan ile Özgür Özel yeni siyaset inşa ediyor 06 Mayıs 2024 | 1.356 Okunma