Abdulkadir Selvi Yeni Şafak Gazetesi

CHP’de ne değişti, ne değişmedi

CHP seçim bildirgesi için ATO Congresium salonundayız. Benim için tam bir Deja Vu durumu. Nisan ayında da yine CHP'nin seçim bildirgesi aynı yerde açıklanmıştı. Congresium'a girdiğimde beni kendime getiren Aylin...

01 Ekim 2015 | 4.472 okunma

CHP seçim bildirgesi için ATO Congresium salonundayız.
Benim için tam bir Deja Vu durumu.
Nisan ayında da yine CHP'nin seçim bildirgesi aynı yerde açıklanmıştı.
Congresium'a girdiğimde beni kendime getiren Aylin Nazlıaka oldu.
Seçmenleriyle fotoğraf çektiriyordu.
Henüz selfie durumuna geçmemiş.
Salona girdim.

Enis Berberoğlu, eski gazeteci kimliği ve CHP Genel Başkan Yardımcısı unvanıyla meslektaşlarını karşılıyor, onlarla hal hatır soruyor, oturacakları yere kadar ilgileniyordu.
Yeni Şafak'a ayrılan bölüme oturup salonu incelemeye başlıyorum.

Eski Genel Başkanlardan Altan Öymen ön sırada. Ama Deniz Baykal'ı göremiyorum. Yılmaz Ateş'le tokalaşıyoruz. Bu arada Deniz Bey'in Avrupa Parlamentosundaki toplantı nedeniyle Brüksel'de olduğunu öğreniyorum.
Salonda bir alkış sesi yükseliyor. Gelen Mustafa Balbay… O sırada Tuncay Özkan da gözüme ilişiyor. Cezaevi görmüş milletvekilleri ilgi görüyorlar.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışması Özel’e fayda sağlar mı 07 Mayıs 2024 | 1.178 Okunma Erdoğan ile Özgür Özel yeni siyaset inşa ediyor 06 Mayıs 2024 | 1.343 Okunma Erdoğan: En kısa sürede CHP Genel Merkezi’ni ziyaret etmek istiyorum 03 Mayıs 2024 | 1.367 Okunma Erdoğan-Özel görüşmesine damga vuracak Kavala dosyası 02 Mayıs 2024 | 2.128 Okunma Erdoğan-Özel görüşmesi İmamoğlu’nu rahatsız etti 01 Mayıs 2024 | 1.122 Okunma