Hande Kazanova Haftalık Yengeç Burcu Yorumu 11 - 17 Haziran 2018

Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla beraber yapacağınız programlar önem kazanırken, bu hafta özel ilişkilerinizde istediğiniz sonuçları almakta zorlanabilirsiniz sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Haftalık burç yorumunuzu Astrolog Hande Kazanova sizler için yorumladı.

Bu aralar biraz geri planda durduğunuz ve kendinizi çok fazla ön plana çıkartmadığınız bir döngü ama bu döngüyü yavaş yavaş aşıyorsunuz sevgili Yengeçler. Uzman Astrolog Hande Kazanova cevapla.tv izleyecileri için burcunuzun karnesini inceledi. 

Bu zorlanma önemli işlerle uğraşmak istemeyişinizden kaynaklı olabilir. Biraz rahatlamaya ihtiyacınız var. Salı günü Merkür sizin burcunuza geçiyor. 2 hafta boyunca önemli görüşme ve konuşmalar, anlaşmalar gündeme gelebilir. İfadeniz rahatlayacağından, artık plan ve projelerinizi dillendirebilir ve bu konularda harekete rahatlıkla geçebilirsiniz.

Çarşamba günü itibarıyla parasal konularda olumlu etkiler devreye giriyor. Keyfi harcamalarınız bir müddet boyunca gündemde olacak. Para kazancınız artabilir, parasal konularda iyi ilişkiler içine girebilirsiniz. Daha önceden belirlediğiniz veya kafanızda yeni oluşturduğunuz konuları halletmek önem kazanıyor.

Yine Çarşamba gece saatlerinde oluşan Yeniay, geri plandan yürüttüğünüz işleriniz için karşınıza seçenekler getirebilir yalnız bu yeniay da diğer burçların aksine harekete geçmemeli, planlarınıza yoğunlaşmalısınız. Kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için bu yeniayı kullanın.

Bayramın 1. Günü parasal konularda kolay tepki vermeye açık olabilirsiniz. Ağzınızın tadı kolay bozulabilir. Kendinizi sosyal ortamlarda gergin ortamlardan uzak tutun.

Cumartesi günü özel ilişkilerinizde düşünceleriniz biraz olumsuz olabilir. Bazı düşüncelerinizin, konuşmalarınızın desteklenmediğini görebilirsiniz. Olumsuzluklardan uzak durun.