Hande Kazanova Haftalık Oğlak Burcu Yorumu (14 - 20 Mayıs 2018)

Bu salı günü gerçekleşecek yeni ay ile beraber aşk hayatınızda önemli adımların devreye girdiğini göreceksiniz, sevgili Oğlak ve yükseleni Oğlak olanlar. 14 - 20 Mayıs 2018 haftası Oğlak burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova burcunuzun karnesini inceledi.

Çocukla ilgili konular, aşk hayatınız, sanatsal ve kreatif işleriniz, eğitimle ilgili konu ve olaylar yada sportif faaliyetler bütün bunlarla ilgili kafanızda bir takım planlar ve programlar varsa bütün bunları yeni ay ve sonrasında hızlandırabilirsiniz. Salı itibari ile Uranüs aşk alanınıza giriyor. Yani hem aşk hayatınızda hemde çocuklarla ilgili konularınızda beklenmedik konu ve olaylar devrede olacaktır. Önünüzdeki yedi yıl boyunca bu alanlarda bir takım inişler çıkışlar sürpriz konu ve olaylarla karşılaşacaksınız. Bu hafta en çok çarşamba gününe dikkat etmekte fayda olacaktır. Ev aile ve yuva alanlarınızda bir takım sıkıntı ve problemler devrede olabilir. Yine aile ortamlarında ise kazalara açık olacaksınız.

Çarşamba gününden sonra enerji alanlarınızı parasal konulara kaydırmaya başlıyorsunuz para harcamalarınız hızlanacak ve getirileriniz hızlanırken diğer yandanda para harcamaya meyilli olacaksınız.

Ve cumartesi günü Venüs yengeç burcuna girecek ve ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz insanla paylaşımlarınızı arttırcağınız özel bir döneme merhaba diyeceksiniz. Üç hafta boyunca sevdiğiniz insanla olan bağlantılarınız kuvvetlenecek flörtleriniz artacak aynı zamanda ikili ilişkilerinize daha fazla vaktinizi ayıracaksınız.

Güzel bir hafta olsun.

Kaynak: cevapla.tv