Hande Kazanova Haftalık Kova Burcu Yorumu (16 - 22 Nisan 2018)

İletişimsel bir takım işleriniz varsa bu yeni ay ile beraber iletişimsel işlerinizle güzel başlangıçlarla yolunuzda ilerleyebilirsiniz sevgili Kova ve yükselen Kova'lar. Astrolog Hande Kazanova Kova burcunun karnesine baktı.

Yakın çevre, akraba ve kardeşler onların hayatını anlayacağınız önemli kararlarla haftaya merhaba diyorsunuz sevgili Kova ve yükseleni Kova olanlar. 

Önemli kararlar alma arifesindeyseniz, satış, reklam, sosyal medya, pazarlama işindeyseniz bu yeni ay'ı gönül rahatlağıyla kullanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla beklenmedik süpriz bir takım etkileşimler devrede olacak. Salı gününe geldiğimizde ev ve aile hayatınızda keyfi ve mutluluğu yaşayacağınız günlerden. Kariyerinizde güzel oluşumlar olacak. Daha sağ duyulu bir şekilde ilerlemek aklınızın köşesinde bulunsun. 

Cuma gününden sonra güneş Boğa burcuna geçicek. Ev, aile  ve yuva alanlarınızda ilerleyecek 1 ay boyunca. İlginizi ailenize, yuvanıza ve evinize döndüreceksiniz. İletişimi yüksek bir dönemden sonra biraz kendi içinize çekilmek, ilginizi ve alakanızı ailenize yöneltmek size iyi gelecek.

Kaynak: cevapla.tv