Hande Kazanova - Haftalık Koç Burcu Yorumu

Dün oluşan Yeni Ay’dan aldığınız etkiyle iş, hizmet ve sağlıkla ilgili konularda önemli başlangıçlarınız ve kararlarınızın uygulayacağınız bir hafta içinde bulunuyorsunuz sevgili Koç ve yükseleni Koç olanlar. Bu hafta Koç burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarını cevapla.tv'ye anlattı.

Haftaya günlük yapılması gereken işlerinizle başlayacaksınız sevgili Koç ve yükseleni Koç olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında Koç burcunun haritasını inceledi. Bu hafta Koç burcunu neler bekliyor?

Bu hafta bir yandan güzel etkiler devrede olurken, diğer taraftan dikkat etmeniz gereken konular olacak. İş ile ilgili önemli insanlardan alacağınız desteklerle yapmanız gereken yada kafanızda planladığınız konu ve olayların üzerine gönül rahatlığıyla düşeceksiniz ve değişik şanslarla karşılaşacaksınız özellikle bu şanslar maddi anlamda yüreğinizi ferahlatıcak. Çarşamba günü dikkatli olmakta fayda var. Alışveriş içerisindeyseniz, yatırım yapacaksınız, banka işleriniz varsa bazı anlaşmazlıklar ufak tefek sıkıntı ve sorunları karşınıza getirebilir. Cuma günü iş alanlarınızda söylediğiniz sözlere dikkat edin. Haftasonu yaptığınız işlerin karşılığını göreceğiniz bir zaman geçireceksiniz.

Kaynak: cevapla.tv