Hande Kazanova Haftalık Boğa Burcu Yorumu (16 - 22 Nisan 2018)

Haftaya Yeni Ay ile başlayacaksınız sevgili Boğa ve yükseleni Boğa olanlar. Fakat bu yeni ay ile beraber, diğer burçların aksine hiç bir şekilde harekete geçmemeye özen göstermelisiniz. Bu hafta burcunuzda neler yaşanacak? Astrolog Hande Kazanova Boğa burcunun karnesine baktı.

Hayata farklı gözlerle bakıcağınız haftalardan bir tanesini yaşayacaksınız sevgili Boğa ve yükseleni Boğa olanlar. 

Kadersel alanda bir yeni ay gerçekleşecek. Önemli girişimlerden ziyade tamamlamak istediğiniz olayların üzerine düşebilir yada kötü alışkanlıklarınız varsa bu kötü alışkanlıkları geride bırakmak arzusuyla hareket edebilirsiniz. Algınızın, hayata bakış açınızın çok değiştiği bir anlamda aydınlandığınız bir döngü içersindesiniz. Önemli girişimler için beklemelisiniz. Önümüzdeki ay güzel bir yeni ay gerçekleşecek bu yeni ay'dan sonra gönül rahatlığıyla hareket edebilirsiniz. 

Salı günü özel ilişkilerinizde fazla iyimser, çoşkulu ve abartılı davranabilirsiniz. Tutamayacağınız sözler altına girmeyin. İkili ilişkilerde karşı tarafa çok fazla bel bağlamamaya çalışın. 

Cuma gününden sonra enerjinizin yükseleceği döngüye merhaba diyeceksiniz. Kendinizi iyi hissedeceğiniz ve sağlıklı alışkanlıklarınızın ön plana geçtiğini göreceksiniz.

Kaynak: cevapla.tv