Hande Kazanova Haftalık Aslan Burcu Yorumu 11 - 17 Haziran 2018

Bayram öncesi önemli yapılması gereken işlerinize kanalize olarak haftanız başlıyor sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Haftalık burç yorumunuzu Astrolog Hande Kazanova sizler için yorumladı.

Perşembe gününe kadar işlerinizi toparlamak, ve bir sonuca ulaştırmak için daha fazla çaba harcayabilirsiniz sevgili Aslanlar. Uzman Astrolog Hande Kazanova cevapla.tv izleyecileri için burcunuzun karnesini inceledi. 

Sosyalliğinizin arttığı bu dönemde günlük işlerinizde istediğiniz sonuçları almak kolay olmayabilir. Kendi gücünüzü ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Salı günü Merkür, kadersel alanınızda hareket etmeye başlıyor. Önemli planlarınız  varsa bu 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Geçmişi anmak bu dönem hızlanabilir. Arkanızdan konuşan insanların varlığında artışlar görülebilir. Bu birazda dikkatsiz hareket etmekten kaynaklanıyor olacak.

Çarşamba günü itibarıyla kendinizi iyi hissedeceksiniz. İlişkileriniz önem kazandığı için kendinizi başkalarına ifade etme, başkalarıyla sosyalleşme arzunuz da artabilir. Kendinize olan güveninizle, dış görüntünüzde ve giyim tarzınızda size moral verecek değişiklikler yapmak da önem kazanacak. Kendinize yeni bir imaj verebilir, saçlarınızı değiştirebilirsiniz ya da estetik birtakım uygulamalar içinde de daha fazla güzelleşmek arzusuyla hareket edebilirsiniz.

Yine Çarşamba gece saatlerinde oluşan Yeniay, gelecek planlarınızı, ideallerinizi, kurduğunuz hayalleri gerçekleştireceğiniz bir yeniay olacak. İş hayatınızdaki önemli değişimleri artık içinize sindirecek ve hayatın dinamiklerini rahat algılayacaksınız.

Bayramın 1. Günü, göz önünde olacağınız ortamlarda, toplum içinde kolay tepki vermeye açık olabilirsiniz. Kolay sıkılacak, tavırlarınızla kolay tepki vermeye yatkın olacaksınız.

Cumartesi günü alacağınız bazı haberler sizi aşağıya çekebilir. Düşüncelerinizde keskin ve fazla net olabilir, bazı iletişim sorunlarını hayatınıza taşıyabilirsiniz. Biraz iletişiminizde  sakin olmaya çalışın.