Hande Kazanova 16 - 22 Temmuz haftası Başak Burcu İncelemesi

Bu hafta başında sadece kendi isteklerinize yönelebilirsiniz. Gezmek, dolaşmak, alışveriş yapmak önem kazanacak sevgili Başak ve yükseleni Başak olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burcunuzu sizler için yorumladı.

Haftaya ay Başak burcundayken başlıyorsunuz sevgili Başak ve yükseleni Başak olanlar. Astrolog Hande Kazanova Başak burcunun karnesini inceledi.

Kafanızda oturtamadığınız bir takım ilişki problemleri veya sorunları devrede olabilir ama bütün bunları halledebilmenin bir yolunu bulacaksınız. Bu hafta içersinde maddi konular daha fazla ön plana çıkacak. Hafta ortasında parasal konular ve yatırımlarınıza öncelikli olarak odaklanabilirsiniz. Haftasonu ise iletişimsel işleriniz devrede olacak. Yakın çevrenizle beraber yapacağınız kısa vadeli planlarınızın hayatınızı daha da keyiflendirdiğini görebilirsiniz. Henüz önemli planlarınız için harekete geçmemeniz gereken bir dönem çünkü pazar günü itibariyle güneş Aslan burcuna geçiyor ve 1 ay boyunca sizi geri planda tutacak. Olayları farketmek, plan yapmak, gözlemlemek adına uygun bir dönem içersinde olacaksınız ama fikirlerinizi insanlara aktarma ve büyük adımlar konusunda desteklenmeyeceksiniz bunu bilerek bu ay’ı geride durarak geçirmeyi özen gösterin.

Kaynak: cevapla.tv