Haftalık Balık Burcu Yorumları - Hande Kazanova (30 Nisan - 6 Mayıs 2018)

Haftanız seyahat, eğitim ve yabancılar ile yapılacak işler ticari konularda atılacak adımlar ile başlıyor, sevgili Balık ve yükseleni Balık olanlar. Astrolog Hande Kazanova Balık burcunun karnesini cevapla.tv izleyecileri için inceledi.

Yakın çevrenizde odaklandığınız ve herşeyi kısa vadeli düşündüğünüz bu dönemde daha büyük planlar içerisinde girmek ve hayatı daha büyük gözlerler görmek önem kazanacak. Bu yüzden daha az samimi olacağınız haberler ile yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Yine uzaktaki akrabalarınızın hayatındaki iniş çıkışlar sizin hayatınızıda etkileyebilir ve onlardan haberler alabilirsiniz.

Salı günü öğleden sonra çarşamba ve perşembe günleri kariyeriniz ve iş konularınızın daha fazla ön plana geçtiğini göreceksiniz. Ve hafta sonuna doğru ise sosyal çevreniz haraketleniyor. Arkadaşlarınızla beraber yapacağınız planlar hafta sonunu eğlenceli kılabilir. Diğer yandan yakın çevrenizdeki insanlarla girişeceğiniz önemli iş birlikleri hafta sonu hayatı daha keyifle, daha mutlu ve huzurlu algılamanıza sebep olacak.