Akrep Burcu Aylık Burç Yorumları - Hande Kazanova Nisan ayı

2018 Nisan ayı burç yorumunuzu okudunuz mu? Nisan ayı burç yorumlarınızı Uzman Astrolog Hande Kazanova cevapla.tv izleyicileri için anlattı. Bu ay Akrep burcunu neler bekliyor? Akrep burcu eğitiminde nasıl yol izleyecek? Akrep burcu kariyerinde önemli adımlar atacak mı?

Nisan ayı Akrep Burcu yorumlarınızı Uzman Astrolog Hande Kazanova cevapla.tv izleyicileri için anlattı.

"31 Mart'da gerçekleşen Dolunay etkisiyle Nisan ayına merhaba diyeceksini sevgili Akrep ve Yükseleni Akrep olanlar. Dolunay sizin zor bir alanınızda gerçekleşti. Bu yüzden Nisan ayına biraz zorlayacağı etkilerle başlayabilirsiniz. Sağlığınıza lütfen gereken özeni gösterin. Bel bölgeniz, hormonal dengeniz biraz sarsılmış olabilir. Özellikle bir işin iç yüzü ortaya çıkmış olabilir. Beklenmedik bir yerlerden, beklenmedik insanlardan gördüğünüz tepkiler sizi üzmüş olabilir. Yakın çevre, akraba yada kardeşlerle olan bağlantınız Nisan başında bir engele takılabilir. İstediğiniz gibi adım atmakta zorlanıyo olabilirsiniz. Kısa yolculuklarda gezilerde dikkatli olmakta fayda var.

4-5 Nisan'da yine desteklenmeyeceksiniz. Özellikle iş hayatınızda sıkıntı ve problemlere açık görünüyorsunuz. 

15 Nisan'a kadar Merkür geriliyor. Merkür sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda geriliyor. Bu yüzden bu alanlarla da beraber çalıştığınız insanlarla birbirinizi yanlış anlayabilirsiniz. İletişimlerinizde daha net olmaya çalışın. 

16 Nisan'da oluşacak Yeni Ay ile beraber iş hayatınızla ilgili kararlarınızı devreye sokucağınız. Projeye dahil olma, yeni bir iş başvurusunda bulunma gibi şanslı Yeni Ay'lardan bir tanesi.

24 Nisan itibariyle ortak parasal konularda güzel sonuçlar alacağınız bir döngüye giriyorsunuz. Borcunuz varsa bunları düzeltmenin istediğiniz sonuçlara doğru yönlendirmenin formülünü bulacaksınız.

30 Nisan'da gerçekleşen Dolunay sizin burcunuzda gerçekleşecek. Hayatınızla ilgili, sağlığınızla ilgili, aşk hayatınızla ilgili, görüntünüzle ilgili olaylar sizi hızlandıracak."