Türkiye’yi kuşatıyor, İran’ın önünü açıyorlar! Neden?

Biz gelince, onlar gidecekler. Biz gelince İngilizler gidecekler nihâî olarak. Avrupalılar da, Amerikalılar da.Neden, diye soruyorsunuz, değil mi -haklı olarak.BİZ GELİNCE, ONLAR GİDECEKLERBirkaç nedenden: Öncelikle, bizi tarihten...

Biz gelince, onlar gidecekler. Biz gelince İngilizler gidecekler nihâî olarak. Avrupalılar da, Amerikalılar da.
Neden, diye soruyorsunuz, değil mi -haklı olarak.

BİZ GELİNCE, ONLAR GİDECEKLER
Birkaç nedenden: Öncelikle, bizi tarihten sildikleri için İngilizler geldiler, bizim coğrafyamıza yerleştiler, bizim coğrafyamızı hem enlemesine (sınırlarımızı cetvelle çizerek) hem de boylamasına (zihnimize prangalar yerleştirerek) dışardan ve içerden delik deşik ettiler, lime lime ettiler, böylelikle kolayca güdülecek hâle getirerek köleleştirdiler.

Biz gidince, bölgemizde bir vakum oluştu; bu vakum'u / boşluğu doldurmak için başta İngilizler olmak üzere bütün Avrupalı emperyalist güçler, buraya üşüştüler. Sonuç ne peki? Cehennem! Sadece bir asırda bölgemizi yangın yerine çevirdiler!
Oysa biz yalnızca Ortadoğu'yu değil, aynı zamanda Balkanlar, Kafkaslar ve Kuzey Afrika'yı tam 4-5 asır darüsselam / barış yurdu yaptık. Tarihte bizden önce de bizden sonra da hiçbir gücün yapamadığı, bundan sonra da yapamayacağı -yaşananlardan açıkça anlaşılan- muazzam, aşılamamış bir küresel medeniyet tecrübesi hediye ettik insanlığa.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kendini bil, Rabbini bil, haddini bil. Ya da: Kültürel olarak “iktidar” değilseniz, siyasî olarak iktidar olamazsınız! 22 Nisan 2024 | 1.723 Okunma Fiîlî işgal dönemi bitti, zihnî işgal çağındayız! 21 Nisan 2024 | 245 Okunma İran tehlikesinin boyutlarını kavrayabilmiş değiliz!  19 Nisan 2024 | 969 Okunma Fars emperyalizmi ve Şiî yayılmacılığı-3 15 Nisan 2024 | 917 Okunma Fars emperyalizmi ve Şiî yayılmacılığı-2 14 Nisan 2024 | 482 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar