Ah ‘Nefise’ vah ‘Nefise’...

Dizi tutkunları geçen hafta yeni bir 'çileli kadın' ile tanıştı. Adı 'Nefise'... Atv'nin yeni dizisi 'Kanatsız Kuşlar'ın dört çocuk annesi baş karakteri... Dizi son derece çarpıcı bir sahne ile...

Dizi tutkunları geçen hafta yeni bir 'çileli kadın' ile tanıştı.
Adı 'Nefise'... Atv'nin yeni dizisi 'Kanatsız Kuşlar'ın dört çocuk annesi baş karakteri...
Dizi son derece çarpıcı bir sahne ile başladı. Semt pazarının kaldırılmasına yakın bir saatte çöpçüler yerleri süpürürken, 'Nefise' ve çocukları, pazar artıklarını toplayıp akşam yemeğinde kullanmak için didiniyorlardı.
Abartı yok... Geç saatte pazara çıkanlar bilir, evi pazara yakın olanlar da... Altınoluk'taki evimizin önünde salı günleri pazar kurulur. Her salı 'artıkların yere saçılacağı' anı bekleyen garibanları, yüreğim burkularak izlerim. Hangi birine yetişeceğimi şaşırırım. Yani bu yürek yakan görüntü, bir dizinin 'kurgulanmış' sahnesi değildi; hayatın ta kendisiydi.
Neyse, dönelim dizimize...
'Nefise'yi dul bırakan eşinin hırsız olduğunu öğrendik. Eşinin yokluğunda dört çocuğuna hem annelik, hem babalık yapmaya çalışıyordu. Gecekondudan bozma, damı akan bir evde yaşıyordu.
Kıt kanaat geçinirken, hem de tam maaş gününde işinden oldu. Maaşını ödemeyen patronunun dükkanından akşam sofraya koymak için yiyecek çalmak zorunda kaldı. Çünkü yardım istediği herkes ona sırtını dönmüştü. Bu arada oğlu çalıştığı dükkandan aldığı başkasına ait motosikletle bahis için yarışırken kaza yaptı, karakola düştü. Onu kurtarmak için karakola giden 'Nefise', hakkında hırsızlıktan suç duyurusu olduğu için gözaltına alındı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sapıklar çocuklarımıza göz dikti 19 Nisan 2024 | 229 Okunma Duygu’nun hayatı film olur 18 Nisan 2024 | 342 Okunma Kilyos “imdat” diyor 17 Nisan 2024 | 162 Okunma Dünyanın en büyük günahı 16 Nisan 2024 | 199 Okunma Abdullah Gül hakkında ilginç iddialar 14 Nisan 2024 | 3.731 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar