Magazinciliğin onuru

Haber, GÜNAYDIN'ın ilk sayfasının eteklerindeydi. Oysa bana göre ana gazeteye manşet olacak kadar önemliydi. Galatasaray'ın iki yabancı futbolcusu Lionel Carole ve Luis Cavanda, gece kulübünde tanıştıkları kızlarla...

Haber, GÜNAYDIN'ın ilk sayfasının eteklerindeydi. Oysa bana göre ana gazeteye manşet olacak kadar önemliydi. Galatasaray'ın iki yabancı futbolcusu Lionel Carole ve Luis Cavanda, gece kulübünde tanıştıkları kızlarla beraber mekanı terk ederken, magazin muhabirlerine yakalanmışlar. Sonra da makinalardaki fotoğrafların silinmesi için onlara para teklif etmişler.
Haberi ve fotoğrafları bu ahlaksız tekliften 'kurtarıp' GÜNAYDIN'ın birinci sayfasına yaslayan mesai arkadaşım Gökhan Gökduman başta olmak üzere o gece orada bulunup sporculara 'ahlak' dersi veren 'zeki ve çevik' meslektaşlarıma binlerce teşekkür.
Aslında onlar 'olması gerekeni' yaptılar. Ama dizilerde, filmlerde sürekli rüşvet alan kişiler olarak gösterilen, Meclis'teki tartışmalarda bile 'işi magazinleştirmeyin' denilerek meslekleri sürekli aşağılanan cefakar magazin emekçilerini düşündüğümüzde bu 'asil duruş' daha bir önem kazanıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erkek düşmanı reklamlar (!) 24 Nisan 2024 | 444 Okunma Neredesiniz sahte Atatürkçüler? 23 Nisan 2024 | 255 Okunma Elin garibanı dururken... 21 Nisan 2024 | 153 Okunma Son nefesimize kadar Gazze! 20 Nisan 2024 | 51 Okunma Sapıklar çocuklarımıza göz dikti 19 Nisan 2024 | 250 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar