Seyirci dert küpü

Günlerden cumartesi ve her hafta olduğu gibi seyircinin bu köşeye içini dökme günü...Belki fazla iyimser bir düşünce ama televizyonla ilgili şikayetlerin yoğunlaşmasını, 'sektörün geriye gitmesine'...

Günlerden cumartesi ve her hafta olduğu gibi seyircinin bu köşeye içini dökme günü...
Belki fazla iyimser bir düşünce ama televizyonla ilgili şikayetlerin yoğunlaşmasını, 'sektörün geriye gitmesine' değil, 'seyircinin giderek daha bilinçli bir tüketici haline gelmesine' bağlamak istiyorum.
Okurumuz Sami Dayangaç da şikayet ve tespitlerini, sektöre yön verenlerin dikkatine sunmuş:
"İyi geceler Yüksel Bey; sıkı bir okurunuz olarak kendimce tespit ettiğim birkaç hususu bilgi ve takdirlerinize sunuyorum.
Başta NTV olmak üzere istisnasız tüm haber kanalları, majör televizyonların haber bültenleri de dahil, görüntünün üzerine kocaman bant koyuyorlar. Asla altını göremiyorsunuz. Lütfen bir bakın.
Lig TV adını değiştirdi ama ne yazık ki görüntü, yorum ve anlatım kalitesi geriledi. Pozisyon biter, futbolcu tükürene, balgam çıkarana kadar takip edilir, neden? Bu iğrençliği görmek zorunda mıyız? Lig TV'de büyük takımların maçlarını yorumlayanlar zaten bir âlem.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Neredesiniz sahte Atatürkçüler? 23 Nisan 2024 | 245 Okunma Elin garibanı dururken... 21 Nisan 2024 | 153 Okunma Son nefesimize kadar Gazze! 20 Nisan 2024 | 51 Okunma Sapıklar çocuklarımıza göz dikti 19 Nisan 2024 | 250 Okunma Duygu’nun hayatı film olur 18 Nisan 2024 | 342 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar