Fox’un yarışması seyirci tartısında

Geçen hafta yılbaşına denk geldiği için Okur Mektupları köşemizi yayınlayamamıştık. Kaldığımız yerden devam...Köşemizin kıdemli lojistik destek subaylarından Doruk Şahin, FOX'un yeni...

Geçen hafta yılbaşına denk geldiği için Okur Mektupları köşemizi yayınlayamamıştık. Kaldığımız yerden devam...
Köşemizin kıdemli lojistik destek subaylarından Doruk Şahin, FOX'un yeni müzik yarışması 'En İyi Ben Söylerim'i mercek altına alırken, önemli tespitlerde bulunmuş:
"Değerli Yüksel Ağabey, 'En İyi Ben Söylerim' isimli bir ses yarışması başladı. Kibariye ve Serdar Ortaç jüride. Sunucu ise Çağla Şıkel. Kendimi orada hayal edemedim. Düşünsenize; sekiz tane kepçe gibi sahne tasarlamışlar. Kepçenin içindeki yarışmacı bir şarkının 30 saniyesini söylüyor, sonra diğer kepçe içindeki yarışmacı devam ediyor. Enteresan fikir. Dönen jüri koltuklarını kim yönetiyorsa, kumandası kimdeyse; oyun konsolu gibi, jüri üyelerini kendi etraflarında 360 derece döndürüyorlar. En rahatı sunucu Çağla Şıkel diyeceğim ama onun da sekiz kepçe sahneye ayrı ayrı gidip yarışmacılarla konuşmaktan nevri döndü, üzüldüm vallahi. O stüdyoda olmak istemezdim. Stüdyo ortada bir kazan ve sekiz kepçeden oluşuyor. Ama tam tersi mantıkla işliyor. Kepçeleri, kazan karıştırıyor.
Kibariye kendini bir ara 'Kim Milyoner Olmak İster?'de gibi hissedip "Eminim, son kararım" dedi. Çağla, TRT'de program yapan solistler gibiydi; 'Sıradaki şarkı bir nokta nokta bestesi ve yarışmacımız nokta nokta seslendirecek.' Monitör koyacak yer kalmayınca Çağla elindeki kağıda bağlı kaldı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sapıklar çocuklarımıza göz dikti 19 Nisan 2024 | 246 Okunma Duygu’nun hayatı film olur 18 Nisan 2024 | 342 Okunma Kilyos “imdat” diyor 17 Nisan 2024 | 177 Okunma Dünyanın en büyük günahı 16 Nisan 2024 | 199 Okunma Abdullah Gül hakkında ilginç iddialar 14 Nisan 2024 | 3.733 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar