Turkuvaz yılı

2016 yılına damgasını vuran, tartışmasız Turkuvaz Yayın Grubu oldu. Kantar Medya araştırma şirketinin verilerine göre; yıl boyunca hem atv, hem a Haber, hem de a Spor, rakiplerine adeta tur bindirerek reyting listelerinin zirvesinde...

2016 yılına damgasını vuran, tartışmasız Turkuvaz Yayın Grubu oldu. Kantar Medya araştırma şirketinin verilerine göre; yıl boyunca hem atv, hem a Haber, hem de a Spor, rakiplerine adeta tur bindirerek reyting listelerinin zirvesinde yer aldı.
Televizyonculuğun sadece prime time kuşağından ibaret olmadığını belgeleyen ve tüm gün birinciliği elden bırakmayan atv, dizileri ve programları ile aynı zamanda Interpress medya araştırma şirketinin verileri ışığında neredeyse her ay en çok konuşulan yapımlara imza attı. 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', 'Kırgın Çiçekler', 'Yeter', 'Seviyor Sevmiyor', 'Aşk ve Mavi' dizileri yıl boyunca büyük ilgi gören yapımlar olarak öne çıktı. Atv aynı zamanda dizi tutturma istatistiği ile de rakiplerinin en az iki adım önünde yer almasını bildi.
A Haber ise, haber kanalları arasındaki ayrıcalıklı yerini bu yıl da korudu.
İzleyiciler, en önemli gelişmeleri en sağlıklı şekilde izleyecekleri haber kanalı olarak a Haber'e büyük ilgi gösterdi. Atv ve a Haber özellikle 15 Temmuz gecesi ve ardından yaptığı omurgalı yayınlarla izleyicinin büyük teveccühünü kazandı A Spor ise, çok genç bir kanal olmasına rağmen spor haberciliğinde ve yorumculuğunda en güvenilir referans noktası olduğunu bu yıl da kanıtladı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir gün gitsen bile Hatıran Yeter 28 Mart 2024 | 395 Okunma 3 milyon kişi oyuncu olmak için sırada 27 Mart 2024 | 229 Okunma Anasının ak sütü gibi helal 26 Mart 2024 | 282 Okunma Tükürmek serbest 24 Mart 2024 | 158 Okunma Neredesiniz babayiğit mizahçılar? 23 Mart 2024 | 51 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar