Bunu hep yapalım

Onca yürek karartan haberin ardından perşembe akşamı Vodafone Arena'da yaşanan güzellikler nasıl da iyi geldi hepimize... Şehitlere Saygı maçında atılan her golün ardından golü atanlar, yiyenler, hatta...

Onca yürek karartan haberin ardından perşembe akşamı Vodafone Arena'da yaşanan güzellikler nasıl da iyi geldi hepimize... Şehitlere Saygı maçında atılan her golün ardından golü atanlar, yiyenler, hatta maçın hakemi Cüneyt Çakır bile yan yana dizilip tribünlere asker selamı çakıyordu.
Fotoğraf öyle anlamlıydı ki: 'Tasada ve sevinçte 'bir' olmak...' Tribünde Fenerlisi, Cimbomlusu, Beşiktaşlısı, Trabzonsporlusu formalarını 'içlerine' giymiş, üzerlerine Türk bayrağı sermiş, yan yana, omuz omuza bağırıyordu:
'Şehitler ölmez, vatan bölünmez!' Önerim şu: Bu organizasyon 'geleneksel' hale getirilsin.
Her yıl Şehitlere Saygı maçı, ligin devre arasında yaşanan bir 'futbol festivaline' dönüştürülsün. Önce ünlü kadınlar çıksın sahaya. Biliyorum ki, ünlü hanımefendiler arasında futbolu en az erkekler kadar iyi oynayanlar var. Göstersinler futbolun sadece 'erkek oyunu' olmadığını. Ardından veteran futbolcularla ünlüler takımı kapışsın.
Son olarak da ligimizde mücadele eden yabancı futbolcularla, yerlilerin oluşturduğu 'All Star' maçıyla gece taçlansın.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ya Barış Manço olmasaydı? 25 Nisan 2024 | 20 Okunma Erkek düşmanı reklamlar (!) 24 Nisan 2024 | 447 Okunma Neredesiniz sahte Atatürkçüler? 23 Nisan 2024 | 255 Okunma Elin garibanı dururken... 21 Nisan 2024 | 153 Okunma Son nefesimize kadar Gazze! 20 Nisan 2024 | 51 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar