Bana mı sordun cumhuriyetinin başbakanı…

Bakanlık kariyerine 41 cenazeyle başladı. * Balkan harbinden kalma ilkel vagonlara 160 kilometre hız yaptırdılar, ilk virajda 41 vatandaşımız sizlere ömür… İstifa edecek misiniz diye sordular. “Niye istifa edeyim, treni ben...

Bakanlık kariyerine 41 cenazeyle başladı.

*

Balkan harbinden kalma ilkel vagonlara 160 kilometre hız yaptırdılar, ilk virajda 41 vatandaşımız sizlere ömür… İstifa edecek misiniz diye sordular. “Niye istifa edeyim, treni ben mi kullanıyorum” dedi.

*

Bu faciadan 20 gün sonra Ankara'dan İstanbul'a gelen trenle, İstanbul'dan Ankara'ya giden tren, Kocaeli'de kafa kafaya tokuştu, altı vatandaşımız daha sizlere ömür… “İstifa edecek bir şey görmüyorum, her sene karayollarında beş bin kişi ölüyor” dedi.

*

Henüz 22 yaşındaki oğlunun zeka küpü olduğu, 445 bin euroya gemi aldığı ortaya çıktı. Babasının maaşı iki bin euro bile etmiyordu, oğlu 445 bin euroya gemi alıyordu. Babasına sordular, “ne var bunda, 445 bin euro çok büyük para sayılmaz” dedi.

*

Türkiye'de herkesin telefonunun yasadışı yollarla dinlendiği ortaya çıktı. Telekulak skandalını önlemek için ne yapıyorsunuz diye sordular. “Dinlenmek istemiyorsanız, konuşmayın” dedi.

*

Konya isimli THY uçağı, Diyarbakır'da düştü, 75 kişi hayatını kaybetti, “uçakta teknik kusur bulunmuyor” dedi.
Atlasjet uçağı Isparta'da düştü, 57 kişi hayatını kaybetti, “uçakta teknik kusur bulunmuyor” dedi.
Tekirdağ isimli THY uçağı, Amsterdam'da düştü, dokuz kişi hayatını kaybetti, “uçakta teknik kusur bulunmuyor” dedi.

*

Karaköy iskelesi bakımsızlıktan battı, “ekiplerimiz sabaha kadar çalışıp batığı emniyete aldı” dedi.

*

Haydarpaşa garı ihmalden yandı, “kusur görünmüyor” dedi.

*

Ankara metro inşaatında göçük oldu, kaldırımda yürüyen bir vatandaş hayatını kaybetti. “Normaldir, dünyada da böyle” dedi.

*

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hoşçakalın 10 Mart 2023 | 7.335 Okunma Çok muhabbet tez ayrılık 07 Mart 2023 | 7.105 Okunma Sözcü Televizyonu 21 Şubat 2023 | 3.825 Okunma Tercih, her şeydir 19 Şubat 2023 | 8.720 Okunma Üç oda bir tabut 18 Şubat 2023 | 4.025 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar