Şero bile biliyor halktan saklamayın

Milletvekilleri biliyor.Danışmanlar biliyor.Sekreterler biliyor.Şoförler biliyor.Çaycılar biliyor.Şero biliyor, Şero. * Toplum nazarında çok etkili bir eski CHP milletvekili, Kemal Kılıçdaroğlu’na gidiyor...

Milletvekilleri biliyor.
Danışmanlar biliyor.
Sekreterler biliyor.
Şoförler biliyor.
Çaycılar biliyor.
Şero biliyor, Şero.

*

Toplum nazarında çok etkili bir eski CHP milletvekili, Kemal Kılıçdaroğlu’na gidiyor, “böyle devam edilemez, sokağa çıkamaz hale geliriz, açıklayın şu milletvekilini, çıksın özür dilesin” diyor.

*

CHP’li genç bir milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu’na gidiyor, “açıklarsak küçük düşmeyiz, asıl açıklamadığımız için küçük düşüyoruz” diyor.

*

CHP’li kadın milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu’na gidiyor, “o milletvekili açıklanmadığı için hepimiz zan altında kaldık, eve gittiğimde çocuğum bile bana kim olduğunu sordu” diyor.

*

Kemal Kılıçdaroğlu’nun çok yakın arkadaşı olan CHP milletvekili, “Atatürk, cumhuriyetin ve partimizin istinat duvarıdır, bunu yapanı korursan, sadece parti değil, memleket başımıza yıkılır” diyor.

*

CHP’nin ağabey seviyesindeki eski milletvekili, Kemal Kılıçdaroğlu’na telefon ediyor, “bu vekilin yaptığı partiyi değil, kendisini bağlar, korumaya kalkarsan, partiyi de kurumsal olarak bağlar” diyor.

*

Vicdanının gürültüsü yüzünden uyku uyuyamayan CHP milletvekilleri var. Kimisi “telefonum susmuyor, kapatmak zorunda kaldım” diyor. Kimisi de “senelerce vatandaşa susmayın korkmayın konuşun dedik, şimdi konuşamadığımız için utanıyorum” diyor.

*

TBMM odasındaki Atatürk resmini duvardan indirip, “yeni şeyler söylemek lazım” diyerek, çöp kutusuna atan yeni chp’li milletvekilinin kim olduğu, herkesin bildiği bir sır!
Milletvekilleri biliyor.
Danışmanlar biliyor.
Sekreterler biliyor.
Şoförler biliyor.
Çaycılar biliyor.
Şero biliyor, Şero.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hoşçakalın 10 Mart 2023 | 7.345 Okunma Çok muhabbet tez ayrılık 07 Mart 2023 | 7.112 Okunma Sözcü Televizyonu 21 Şubat 2023 | 3.827 Okunma Tercih, her şeydir 19 Şubat 2023 | 8.726 Okunma Üç oda bir tabut 18 Şubat 2023 | 4.033 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar