Kentsel dönüşüm

Ahmet Kiziroğlu açıkladı.Hakkari ve Şırnak taşınıyor.Hakkari, Yüksekova’ya gidiyor.Şırnak, Cizre’ye gidiyor. * Kentsel dönüşüm yani. * Cudi dağı için henüz kesin karar verilmedi, ya...

Ahmet Kiziroğlu açıkladı.
Hakkari ve Şırnak taşınıyor.
Hakkari, Yüksekova’ya gidiyor.
Şırnak, Cizre’ye gidiyor.

*

Kentsel dönüşüm yani.

*

Cudi dağı için henüz kesin karar verilmedi, ya komple sökülüp Konya’ya getirilecek, ya da ikiye bölünüp Yozgat’la Çorum’a serpiştirilecek. Nusaybinliler Silopi’ye gidecek, Silopililerin nereye gönderileceği güvenlik zirvesinde çekilecek kurayla belirlenecek.

*

Rus turistler gelmeyeceği için, Antalya’nın yerli turistten faydalanmak üzere Kapadokya’ya taşınması planlanıyor.

*

İstanbul’da Kastamonu’dan daha fazla Kastamonulu yaşadığı için, Kastamonu’nun lağvedilmesi, Kastamonu’dan boşalan araziye, bir süre sonra kapatılacak olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetlilerin taşınması bekleniyor.

*

Trakya tahliye edilecek, orası Halep büyükşehir belediyesi haline getirilecek, Suriyeliler oraya yerleştirilecek. Böylece bi taşla iki kuş vurulacak. Hem Akp’ye sittin sene oy vermeyen Trakyalılardan kurtulmuş olunacak, hem de Yunanistan’a komşu olacakları için Suriyelilerin boğulmadan Avrupa’ya kaçmaları kolaylaşacak.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hoşçakalın 10 Mart 2023 | 7.345 Okunma Çok muhabbet tez ayrılık 07 Mart 2023 | 7.112 Okunma Sözcü Televizyonu 21 Şubat 2023 | 3.827 Okunma Tercih, her şeydir 19 Şubat 2023 | 8.726 Okunma Üç oda bir tabut 18 Şubat 2023 | 4.033 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar