Barış bildirisi yayınlayan akademisyenleri açıklıyorum

Asrın liderimiz “Mit müsteşarını Oslo’ya gönderen benim, İmralı’ya gönderen benim, sıkıntısı olan bana söylesin” dedi. Asrın liderimiz, fahri profesördür. * Ahmet Kiziroğlu “ulus...

Asrın liderimiz “Mit müsteşarını Oslo’ya gönderen benim, İmralı’ya gönderen benim, sıkıntısı olan bana söylesin” dedi. Asrın liderimiz, fahri profesördür.

*

Ahmet Kiziroğlu “ulus devlet ayrıştırıcıdır, ulusçulukla hesaplaşma zamanı geldi, bana Serok Ahmet diyorlar” dedi. Serok Ahmet, profesördür.

Beşir Atalay “Öcalan’ın mesajları bizim de düşüncemizdir” dedi. Apo’nun düşüncelerine aynen imza atan Beşir Atalay, profesördür.

*

Yalçın Akdoğan “Öcalan kendisi için bir şey istemiyor, Öcalan’ın farklı bir bakış açısı var, olayları okuma kabiliyeti var, tecrübesi var, Öcalan’ın mesajları hassasiyeti yansıtıyor” dedi. Apo’yu bu derece takdir eden, öve öve bitiremeyen Yalçın Akdoğan, doçenttir.

*

Yasin Aktay “Türk yoktur” dedi, “Öcalan dünyanın geleceğini iyi okuyor” dedi. Akp milletvekili Yasin Aktay, profesördür.

*

Etyen Mahçupyan “Öcalan nadir insanlardan birisi, çok geniş prestij alanı var, karizmatik, gerçekten bir rehber ve lider” dedi. Akp’nin akil adamı Mahçupyan, Ankara üniversitesinde araştırma görevlisiydi.

*

Abdullah Öcalan “Anayasa’nın Kürt sorunuyla ilgili bölümlerini Numan Kurtulmuş ve Osman Can kaleme alsın” dedi. Başbakan yardımcısı Numan Kurtulmuş, profesördür. Osman Can, akp milletvekiliydi, profesördür.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hoşçakalın 10 Mart 2023 | 7.335 Okunma Çok muhabbet tez ayrılık 07 Mart 2023 | 7.105 Okunma Sözcü Televizyonu 21 Şubat 2023 | 3.825 Okunma Tercih, her şeydir 19 Şubat 2023 | 8.720 Okunma Üç oda bir tabut 18 Şubat 2023 | 4.025 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar