Mhp..

Tarım bakanı Edirne’ye gitti. Edirne il tarım müdürlüğü “Tarımın Mimarı Hoşgeldin” pankartı astı. Yağcılığın bu kadarı bakanı bile kızdırdı, “ben daha...

Tarım bakanı Edirne’ye gitti. Edirne il tarım müdürlüğü “Tarımın Mimarı Hoşgeldin” pankartı astı. Yağcılığın bu kadarı bakanı bile kızdırdı, “ben daha altı aylık bakanım, nasıl tarımın mimarı olurum” diye sordu. Tarım il müdürünün cevabı şahaneydi, “bu pankart hep hazırda duruyor, her bakan geldiğinde aynısını asıyoruz” dedi.

*

Meğer bu yüzden pankarta “isim” yazmıyorlarmış iyi mi… Habire bakan değiştiği için, haybeye masraf çıkıyormuş!

*

Gaziantep’te “her devrin bulvarı” var… ANAP iktidardayken, Mustafa Taşar Bulvarı yaptılar. ANAP gitti, MHP’li koalisyon geldi, Mustafa Taşar’ı silip, Alparslan Türkeş Bulvarı yaptılar. Koalisyon gitti, AKP geldi, Türkeş’i silip, Kürşad Tüzmen Bulvarı yaptılar. E, Kürşad Tüzmen de gitti… Yazıyı yazarken Gaziantep’i aradım, AKP hâlâ iktidarda olduğu için tabelaya şimdilik dokunmamışlar.

*

Turizm şirketleri, turizm bakanı Atilla Koç’u “2004’ün en başarılı bakanı” seçti. Plaket takdim edildi. Küçük bi pürüz vardı. Atilla Koç 2004’te henüz bakan değildi! Çünkü aslında Erkan Mumcu’yu yılın bakanı seçmişlerdi, Erkan Mumcu istifa edince, koltuğa kim oturduysa onu en başarılı ilan etmişlerdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hoşçakalın 10 Mart 2023 | 7.346 Okunma Çok muhabbet tez ayrılık 07 Mart 2023 | 7.114 Okunma Sözcü Televizyonu 21 Şubat 2023 | 3.827 Okunma Tercih, her şeydir 19 Şubat 2023 | 8.727 Okunma Üç oda bir tabut 18 Şubat 2023 | 4.034 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar