Mercedes

Mercedes’in otobüs fabrikası açılışına katılan asrın lideri ne demişti? * “İstanbul büyükşehir belediye başkanı olduğum dönemde bir adım atalım dedim, hayatlarında Mercedes...

Mercedes’in otobüs fabrikası açılışına katılan asrın lideri ne demişti?

*

“İstanbul büyükşehir belediye başkanı olduğum dönemde bir adım atalım dedim, hayatlarında Mercedes kullanmayanların hiç olmazsa cenazelerini Mercedes’le taşıyalım dedim, cenaze araçlarını Mercedes yapmaya başladık, bari cenazeleri Mercedes’e binsin dedim.”

*

Akp’li belediye başkanlarına hitaben konuşan asrın lideri ne demişti?

*

“Ben belediye başkanıyken Mercedes cenaze arabaları aldım. Bu araçlar, cenazenin ailesine, akrabalarına büyük moral oldu. Ben hep şunu düşündüm, hayatı boyunca Mercedes’e binmemiştir, bari ahirete Mercedes’le gitsin dedim. Allah razı olsun diye gelenler oldu. Mercedes’e binmemiş insanları ahirete Mercedes’le gönderin.”

*

Rize Ardeşen’de gasilhane açılışında konuşan asrın lideri ne demişti?

*

“Artık ölülerimizi nereye götüreceğiz diye düşünmeyeceksiniz, belediye başkanınız ölülerinizi sağlama aldı, hakikaten güzel, şık bir gasilhane hazırlamış, hayırlı olsun… Eskiden ölüleri kimse düşünmüyordu, bakın ben belediye başkanıyken, öyle bir cenaze arabası alalım ki, cenaze sahibine manen takviye olsun diye düşündüm. Mercedes’te karar kıldık. Bir gün bir cenazeye katıldım, cenazenin yakınlarından biri yanıma geldi, başkanım Allah sizden razı olsun dedi, hayırdır dedim, bu gördüğünüz rahmetli benim amcamın oğludur, hayatında hiç Mercedes’e binmemişti, ama şimdi kabrine Mercedes’le gidiyor dedi. Bu sözler beni çok duygulandırdı.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hoşçakalın 10 Mart 2023 | 7.335 Okunma Çok muhabbet tez ayrılık 07 Mart 2023 | 7.105 Okunma Sözcü Televizyonu 21 Şubat 2023 | 3.825 Okunma Tercih, her şeydir 19 Şubat 2023 | 8.720 Okunma Üç oda bir tabut 18 Şubat 2023 | 4.025 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar