Maruzatım var hakim bey

“Bu bir Kabine yazısı değil” demiştik son yazının başlığı için.Yeni hükümet o gün açıklanmamıştı ve “ertesi gün okursunuz artık” diye bağlamıştık...

“Bu bir Kabine yazısı değil” demiştik son yazının başlığı için.

Yeni hükümet o gün açıklanmamıştı ve “ertesi gün okursunuz artık” diye bağlamıştık yazıyı.
Meğer ne boş bir temenni imiş. Hükümet açıklanmadığından değil, açıklandığı gün artık gündemin bambaşka bir yere savrulmasından.

Hani ortalıkta gezen o laf gibi, “Tanrı'yı eğlendirmek istiyorsanız plan yapın…” zannettik ki ertesi gün ve sonraki günler kabinenin nasıl oluştuğuna dair yazıp çizebilecektik.

Artık herkes biliyor, aynı sabah sınır ihlali yapan Rus uçağı angajman kuralı gereği bu sefer düşürüldü.
Senin bu satırları okuduğun saatlerde acaba Rusya Irak hava sahasında da ağır bombardıman yapma kararını hayata geçirmiş olacak mı? Kürdistan Özerk Yönetimi'nin bu ihtimal nedeniyle bütün uçuşları durdurduğunu biliyoruz şimdilik. Merkezi hükümetin henüz bu duruma onay verip vermediği belirsiz. ABD ve İngiltere şiddetle karşı çıkıyor bu harekâta.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Elde var bir 12 Ocak 2018 | 174 Okunma Karmaşık gibi ama değil 09 Ocak 2018 | 1.452 Okunma Otomatik cihazlar ve zihnimiz 05 Ocak 2018 | 2.375 Okunma Yarım trilyonluk oyuncak galerisi 19 Aralık 2017 | 2.462 Okunma Yahudi cep telefonu 15 Aralık 2017 | 261 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar