Bu bir kabine yazısı değil

Yazılarımızı bekletebileceğimiz son ana kadar beklettik ama sanırım çok az kişi makalesinde yeni hükümetten bahsedebilecek.Son gelen haberler Cumhurbaşkanı ile Başbakan'ın Çankaya semtindeki sırt sırta...

Yazılarımızı bekletebileceğimiz son ana kadar beklettik ama sanırım çok az kişi makalesinde yeni hükümetten bahsedebilecek.
Son gelen haberler Cumhurbaşkanı ile Başbakan'ın Çankaya semtindeki sırt sırta bulunan konutları sayesinde gazetecilerin ruhunun duyamayacağı bir şekilde öğleden beri görüştükleri yönündeydi.

Yazıyı yazdığım şu dakikalarda sanırım 64. Hükümet'in son şekli de veriliyordur.
Ama resmi liste açıklanmadıkça söylenebilecek çok fazla şey yok.

Gerçi baştan beri A şahsının B bakanlığında olmasının ya da C şahsının kabine dışında kalmasının toplamda çok fazla şeyi değiştirmeyeceğini savunuyorum.

Bölgemizde ve dünyada yaşananlar da bu iddiamı pekiştiriyor zaten bana kalırsa.
Suriye meselesinde ister Viyana'daki toplantının sonuçlarından ister sınırımızın dibindeki Türkmen Dağı'nda yaşanan yeni çatışmalardan ele alın sonuç aynı yere çıkıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Elde var bir 12 Ocak 2018 | 174 Okunma Karmaşık gibi ama değil 09 Ocak 2018 | 1.452 Okunma Otomatik cihazlar ve zihnimiz 05 Ocak 2018 | 2.375 Okunma Yarım trilyonluk oyuncak galerisi 19 Aralık 2017 | 2.462 Okunma Yahudi cep telefonu 15 Aralık 2017 | 261 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar