AK Parti'nin yeniden diriliş yeniden kuruluş kongresi

AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi'yle Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden genel başkanlığa seçildi. Yeni MKYK üyeleri arasında üniversite öğrencisi genç üyelerin varlığı, partinin gençleşme...

AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi'yle Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden genel başkanlığa seçildi. Yeni MKYK üyeleri arasında üniversite öğrencisi genç üyelerin varlığı, partinin gençleşme, tazelenmeye yönelik ilk adımları olarak dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çok kapsamlı uzun kongre konuşmasında çok önemli konulara temas etti. Teşkilatların yenileneceğine il, ilçe ve belde teşkilatlarının tazelenerek, ilk günün heyecanı ve ruhuyla çalmadık kapı, sıkmadık el, girmedik gönül bırakılmayacağını belirterek, bundan sonrasının menzilini belirledi. Teşkilatların yeniden yapılanma sürecinde 18-25 yaş aralığının çok önemseneceğinin altını çizdi.

Konuşmanın en can alıcı vurgusu; 'Bu kongre AK Parti için yeniden diriliş, yeniden kuruluş kongresidir' sözleriyle yansıdı. Bu noktadaki hassasiyet ortaya koymaktadır ki, Erdoğan için AK Parti; yeni bir ruh, yeni bir heyecanla lideriyle bütünleşerek büyük ideallere ulaşmanın kararlılığının ve inancının adresi olmalıdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
HDP'nin yükünü taşıyamayanlar 23 Mayıs 2020 | 2.587 Okunma Türkiye'nin Rotası 19 Mayıs 2020 | 2.057 Okunma Kur saldırılarının hedefi ve cesaretlendirdikleri 12 Mayıs 2020 | 2.646 Okunma "Bu Devlet Milletinin Mecnunudur" 28 Nisan 2020 | 2.874 Okunma Sağlıkta Milli Mücadele 18 Nisan 2020 | 2.666 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar