Motosiklet kullanıcıları dertli

Geçen haftaki “Motosiklet Kazaları” konulu yazımın lehine ve aleyhine gelen onlarca eleştiriden dünkü yazımda bahsetmiştim. Bugün, eleştirilerin ilginç olanlarını, özetleyerek sütunuma...

Geçen haftaki “Motosiklet Kazaları” konulu yazımın lehine ve aleyhine gelen onlarca eleştiriden dünkü yazımda bahsetmiştim. Bugün, eleştirilerin ilginç olanlarını, özetleyerek sütunuma taşımaya devam ediyorum.
Sahil kentlerinin çoğunda, motosiklet olmazsa olmazımızdır. Benim hem arabam hem motosikletim var ama yalnız başıma arabayla trafiğe çıkarsam, hem araba kalabalığına bir tane daha eklemiş hem de park sorunuyla karşılaşmış olacağımdan, motosikletimi tercih ediyorum. 10 yıldır aktif olarak motosiklet kullanıyorum. Allah’a şükür, herhangi bir kazaya karışmadım. Her motosiklet sürücüsü, sizin anlattığınız gibi değildir; kurallara uyan düzgün bir şekilde kullanan sayısı da çok. (Ertan Başyiğit)

Köşe yazarlığı yaptınız gazetenin muhabiri olmaktan her zaman gurur duyan bir mesai arkadaşınızım. 14 yıldır Milliyet’te çalışıyorum. Ben de bir motosiklet kullanıcısıyım. Gazetemizde az sayıda da olsa, iki tekeri ulaşım aracı olarak kullanan arkadaşlarımız var. Motosikleti bir yaşam ve kültür öğesi olarak tanımladığımız için, size yazmam gerektiğini düşündüm.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Patent hakları çok önemli 16 Eylül 2020 | 60 Okunma DYP GENEL BAŞKANI CİNDORUK 08 Eylül 2020 | 2.619 Okunma HÜSAMETTİN CİNDORUK 07 Eylül 2020 | 241 Okunma İmparatorlukların sonu 01 Eylül 2020 | 473 Okunma ACI İLAÇ 31 Ağustos 2020 | 168 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar