Motosiklet kullanıcıları

Geçen haftaki “Motosiklet Kazaları” konulu yazıma, lehine veya aleyhine onlarca eleştiri geldi. Bunlardan en ilginçleri şöyle: Motosikletçiler için yazdığınız yazınızı okudum, her motosiklet...

Geçen haftaki “Motosiklet Kazaları” konulu yazıma, lehine veya aleyhine onlarca eleştiri geldi. Bunlardan en ilginçleri şöyle:
 Motosikletçiler için yazdığınız yazınızı okudum, her motosiklet kullanana motosikletçi diyemeyiz. Aradaki farkı daha iyi anlatabilmek adına sizi tamamen ücretsiz olan “Motosiklet Eğitim Gönüllüleri Derneği” ile tanıştırmak isterim. Derneğimiz faaliyetlerini, www.megdernek.com adresinden detaylı biçimde inceleyebilirsiniz.  Birçok motosiklet kullanıcısı eğitimlerin yüksek bedelli olmasından dolayı eğitim almıyorlar; derneğimiz ise, giderlerini “katılım payları” ve “bağışlar”la karşılıyor. (Ayhan Mendi)

Yer yer doğru noktalara el atsanız da yazınızın geneline bakıldığında, biz motosiklet sürücülerine çok ağır ithamlarda bulunmuşsunuz. Zaten, biz motosiklet kullanıcıları trafikte araç olarak görülmüyor; kaportamızın bedenimiz olduğu gerçeği unutuluyor ve canımız hiçe sayılıyor. Sizin motosiklet kullanımına teşvik edici ve motosiklet kullanıcılarının trafikte yaşadığı sorunları gündeme getirici yazılar, yazmanız gerekirdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Patent hakları çok önemli 16 Eylül 2020 | 60 Okunma DYP GENEL BAŞKANI CİNDORUK 08 Eylül 2020 | 2.619 Okunma HÜSAMETTİN CİNDORUK 07 Eylül 2020 | 241 Okunma İmparatorlukların sonu 01 Eylül 2020 | 473 Okunma ACI İLAÇ 31 Ağustos 2020 | 168 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar