CHP yoğun muhalefete başlıyor

KEMAL Kılıçdaroğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin projelerinin tanıtıldığı toplantı için geceden Tekirdağ’a gelmişti.Dün sabah da bölge milletvekilleri, belediye başkanları...

KEMAL Kılıçdaroğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin projelerinin tanıtıldığı toplantı için geceden Tekirdağ’a gelmişti.
Dün sabah da bölge milletvekilleri, belediye başkanları ve örgüt üyeleriyle basına kapalı bir toplantı yaptı. Belediyeler ve örgütler arasındaki bazı anlaşmazlıklar üzerine Kılıçdaroğlu’nun iletişim ve dayanışmanın artırılmasına önem verilmesini istedi. Milletvekili Faik Öztrak’ın, Ramada Oteli’ndeki kahvaltıya katılmaması merak konusu oldu. Tekirdağ Büyükşehir’in projelerini Kılıçdaroğlu’nun dikkatle ve beğeniyle izlediği görüldü. Soğuk ve yağışlı havaya karşın salonda 2.500 kişi vardı; bir o kadar kişi de dışarıda bekliyordu. Kılıçdaroğlu’nun Anayasa ve rejim konusundaki eleştirileri yoğun alkışla karşılandı. Vatandaşlar dakikalarca “Türkiye laiktir, laik kalacak” ve “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganlarını attı.
“Cumhuriyet rejimini değiştiriyorsunuz diye söylediğimizde karşı çıkmışlardı. Şimdi ise kendileri açık açık söylüyor... Bu bir rejim değişiklidir diye.
Pazartesi gününden itibaren CHP’nin Türkiye’yi korumak için, demokrasiyi korumak için insan haklarını, kadın-erkek eşitliğini sağlamak için demokratik, laik, sosyal hukuk devletini savunmak için verdiğimiz mücadeleye tanık olacaksınız. O mücadeleyi sizin için, ülkemiz için, hayatımız için, çocuklarımız için yapacağız... Ve bu ülkeyi emanet eden Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları için yapacağız.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP’de durum nedir 28 Mart 2024 | 357 Okunma Emeklinin gözü bankalarda 27 Mart 2024 | 127 Okunma Emekli aylıkları niye düşük... Reform kaçınılmaz 26 Mart 2024 | 186 Okunma 1980-ANAP / 1994-REFAH 22 Mart 2024 | 334 Okunma Akşener’in hesabı nedir 21 Mart 2024 | 769 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar