30 Ağustos kutlu olsun

ULUSAL bağımsızlığını sağlamak amacıyla emperyalist güçlere karşı verilen mücadele sonunda 30 Ağustos 1922'de kazandığımız zaferin 93'üncü yıldönümünde Büyük...

ULUSAL bağımsızlığını sağlamak amacıyla emperyalist güçlere karşı verilen mücadele sonunda 30 Ağustos 1922'de kazandığımız zaferin 93'üncü yıldönümünde Büyük Önder Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, kahraman ordumuzu saygıyla anıyoruz.

30 Ağustos Zaferi'nden 93 yıl sonra, yeniden ülke bütünlüğünü parçalamaya yönelik girişimlere ve teröre karşı mücadele edilen bugünlerde birbiri ardına gelen şehit haberleri, ailelerin ve ülkenin bağrına düşen bir ateş gibi herkesin içini yakıyor.
Ülkemizin güvenliğinin ve bölünmez bütünlüğünün savunulması uğruna şehit olan askerlerimize, emniyet mensuplarına Allah'tan rahmet, ailelerine, güvenlik kuvvetleri mensuplarına, ulusumuza başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyoruz.
Bölücü terörün hiçbir zaman amacına ulaşamayacağına; devletin bütünlüğünü, ulusun birliğini ve Cumhuriyetimizin temel niteliklerini korumadaki kararlılığın daha da güçlenerek süreceğine inanıyoruz.
Yurttaşlarımızın, çocuklarımızın hiçbir ayrımcılık yapılmadan bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nde, kardeşçe yaşamalarını istiyoruz. Bunun ancak doğru, kararlı ve el ele uygulanan politikalarla mümkün olacağını biliyoruz.
Siyasi iradenin de terörün her türüne dur deme kararlılığını göstermesini bekliyoruz.
İKKB üyeleri olarak, ülkemizin içinde bulunduğu zor günlerden kurtuluş mücadelesindeki ruh ve iradeyle yine birlik ve dayanışma içinde kurtulacağımız inancıyla tüm Cumhuriyet sevdalılarının Zafer Bayramı'nı kutluyoruz. Nazan MOROĞLU
İstanbul Kadın Kuruluşları Birliği Koordinatörü

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir yolculuğun başlangıcı... Özgün mirası korumak 24 Nisan 2024 | 47 Okunma İstanbul ve Ankara’da su fiyatları indirilmeli 23 Nisan 2024 | 47 Okunma Emekli-emekçiye soğuk duş 19 Nisan 2024 | 511 Okunma CHP grubu savaşa hazır… Başkan yardımcılıklarına ‘temiz siyasetçi’ aranıyor 18 Nisan 2024 | 302 Okunma Tek ses, tek nefes… ‘İstanbul Parlamentosu’nun seçimlerinde ‘demokrasi’ yoktu 17 Nisan 2024 | 388 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar