AKP listeleri % 30-40 değişiyor

AKP, oylarının neden ve nasıl düştüğünü 81 ilde anketle belirliyor. Niye düştü, niye arttı. Bu düşüş milletvekili listesinden mi kaynaklanıyor yoksa başka nedenler mi var? Erdoğan'ın...

AKP, oylarının neden ve nasıl düştüğünü 81 ilde anketle belirliyor.

Niye düştü, niye arttı. Bu düşüş milletvekili listesinden mi kaynaklanıyor yoksa başka nedenler mi var? Erdoğan'ın önüne bu rapor konulmuş... Ahmet Davutoğlu ve Süleyman Soylu'nun listelerde ağırlığı dikkat çekmiş ve müdahaleyi gerekli görmüş. AKP kulislerinde konuşulan bir şey daha var. Bu sefer Erdoğan, listeleri % 30-40 oranında değiştirecek. Bunun karşılığında CHP ne yapıyor? 7 Haziran için rapor, istatistik, araştırma daha doğrusu biz niye düştük diye bir sorgulama var mı? Yok! Bunları anlatan CHP'li eski bir milletvekili "İnsan üzülüyor" diyor.

Baykal lafı gediğine oturttu

CHP milletvekili Deniz Baykal, Başbakan Davutoğlu'nun 'bakan'lık önerisine ret cevabı verirken, mektubundaki son paragrafa dikkat eder misiniz?"
"Nasıl geçmişte 12 Eylül Kenan Evren hukukuna karşı rakiplerimiz olan siyasetçilerin hukukunu savunduysam, şimdi de milletin hukukunu sizlere karşı savunmak boynumun borcudur."
Baykal, "Tayyip Erdoğan'ın hukukunu ben savundum" diyor. Böylece, yıllardır Cumhurbaşkanı'na siyaset yolunu açtığı için kendisini eleştirenlere de dolaylı bir yanıt vermiş oluyor.

Bezci: Araziyi ruhsatlı satın aldım, otel-villa yapacağım
"(ÖNCEKİ gün) Fotoğraflarını yayımladığınız Bodrum Küçükbük Koyu Besa Grup olarak 2014 yılında yabancı bir şirket olan Ottoman Found Ltd'den satın aldım. T.C.'nin bir vatandaşı ve bir işadamı olarak ülkemde satışa sunulan bir araziyi satın almamdan doğal bir durum yoktur. Üstelik bu satın alma işlemiyle söz konusu arazi yabancı bir fonun elinden yerli sermaye eline geçmiştir. Ve bu durum da sanırım eleştiriyi değil farklı bir yaklaşımı hak etmektedir. T.C. Anayasası her vatandaşa, dilediği alanda çalışma ve özel teşebbüs kurma özgürlüğü vermiştir. Bu özgürlüğe dayanak yıllardır yatırımlar yapıyor, istihdam oluşturuyor ve vergi veriyorum. Son 17 yıldır Ankara vergi rekortmenleri listesinde yer alıyorum. Öncelikle belirtmeliyim ki yazınızda yer verdiğiniz gibi görünür ya da gizli kimselerle ortaklığım mevcut değildir, böyle bir ilişki biçiminde olmam da söz konusu değildir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kamudaki ihmallerden dolayı ölümle sonuçlanan ilk dava sonuçlandı... Çorlu tren kazası kararı herkesten övgü aldı 26 Nisan 2024 | 85 Okunma Sorunları ortak kutlamaları ayrı 25 Nisan 2024 | 39 Okunma Bir yolculuğun başlangıcı... Özgün mirası korumak 24 Nisan 2024 | 50 Okunma İstanbul ve Ankara’da su fiyatları indirilmeli 23 Nisan 2024 | 47 Okunma Emekli-emekçiye soğuk duş 19 Nisan 2024 | 511 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar