Ortak alan gasplarına 'yazlıkçı'dan tepki yağdı

GAZETECİ arkadaşımız Ertuğ Karakullukçu'nun geçen pazar günü bu köşede yer alan "Huzurlu tatil için yazlıkçılara öneriler" yazısı, kamuoyundan büyük ilgi gördü. Telefonlara...

GAZETECİ arkadaşımız Ertuğ Karakullukçu'nun geçen pazar günü bu köşede yer alan "Huzurlu tatil için yazlıkçılara öneriler" yazısı, kamuoyundan büyük ilgi gördü. Telefonlara sarılarak, ileti yağdırarak Türkiye'nin her yöresinden köşemize ulaşan yazlık sakinleri, kendilerinin de aynı dertlerden mustarip olduklarını belirttiler. Teşekkürlerini ileten yazlıkçılar, özellikle ortak alan gasplarına yoğun tepki gösterip 'yağmaya el konulmasını' istediler. 

Bu talep patlaması karşısında Karakullukçu, 'gazeteci gözüyle' yazlıklarda tekrar nabız yokladı... Tüm yakınmaları yeni bir yazıda toparladı... Hürriyet Hukuk Servisi yöneticisi avukat Erem Yücel'den, ortak alan ihlallerine karşı 'hukuk reçetesi' aldı: Yağmalanan arazileri geri kazanmak ve hatta yağmacıları tazminata mahkûm ettirmek mümkün.

BU DERTLER BİTSİN HUZUR GELSİN

Yazlıkçıların belli başlı yakınma konuları arasında 'gürültücü komşular' ön sıralarda yer aldı; bir yazlıkçı 'Çin işkencesi' dediği bu ses zulmünden 'evini satıp kurtulduğunu' belirtti.
Diğer bazı ortak şikâyet kalemleri şöyle:
-Komşu teraslarda gece yarısından sonralara sarkan yüksek volümlü misafir ağırlamalar...
-Uzadıkça uzayan ve freni patlamış sesleriyle gecenin sessizliğinde ortalığı Las Vegas'a çeviren oyun partileri...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İstanbul ve Ankara’da su fiyatları indirilmeli 23 Nisan 2024 | 35 Okunma Emekli-emekçiye soğuk duş 19 Nisan 2024 | 511 Okunma CHP grubu savaşa hazır… Başkan yardımcılıklarına ‘temiz siyasetçi’ aranıyor 18 Nisan 2024 | 302 Okunma Tek ses, tek nefes… ‘İstanbul Parlamentosu’nun seçimlerinde ‘demokrasi’ yoktu 17 Nisan 2024 | 388 Okunma Genel Başkan Özgür Özel’in talimatı niye dinlenmiyor: Malvarlığı listeleri neden açıklanmaz 16 Nisan 2024 | 144 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar