Bahçeli ve evet coşkusu

MHP lideri Devlet Bahçeli dünkü grup konuşmasında adeta coştu. Verdiği çok net ve çok vurgulu mesajlar bazı fitnebazların sesini kesecek türdendi. Doğrusu bir süredir bazı kesimler Bahçeli’nin...

MHP lideri Devlet Bahçeli dünkü grup konuşmasında adeta coştu. Verdiği çok net ve çok vurgulu mesajlar bazı fitnebazların sesini kesecek türdendi.

Doğrusu bir süredir bazı kesimler Bahçeli’nin anayasa değişikliğini gündeme getirmesinin arkasında bir bityeniği arıyor ve güvensizlik pompalıyorlardı. Neler demediler ki:

“AK Parti’yi bu işe soktu ama Meclis’te yeterli sayıda evet oyu vermeyecekler…”

Meclis’te evet çıksa da referandumda net tavır takınmayacak, nötr kalacaklar…”

“Hükümeti akim kalacak ve sonuca ulaşamayacak bir hamleye zorlayarak boşa düşürmüş olacaklar…”

Daha neler neler…

Devlet Bahçeli’nin Genel Kurul’daki oylamalarda takındığı net tavır da, dün yaptığı konuşma da tüm bu fitnecilere şamar gibiydi.

Bahçeli çok net bir şekilde, “Zemzem ile zehri birleştirip altın kâsede içirmeye çalışanların 'Cumhuriyet elden gidiyor, diktatörlük geliyor' gürültülerine bakmayacak, 'evetdiyeceğiz. Sandıkta milli beka için 'evet' mührünü vuracağız” dedi.

Bahçeli’nin Erdoğan düşmanlarının ürettikleri AK Parti’nin kuyruğuna takılma eleştirisine karşı duruşu da çok netti: “Eğer Doğu Perinçek ve 'hayırcı' yoldaşlarıyla Recep Tayyip Erdoğan arasında bir tercih hakkımız olursa, kesinlikle ve istisnasız Sayın Erdoğan'ı tercih edeceğimizi herkes bilmeli ve kafasına sokmalıdır. Bunlar çılgına dönüp kudursalar da millet için 'evet', devlet için 'evet', Cumhuriyet için 'evet', Türklüğün bekası için 'evet' diyeceğiz.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Amerika'nın sesi… 25 Haziran 2021 | 464 Okunma Ortadoğu barışının tek umudu: Kılıçdaroğlu! 23 Haziran 2021 | 771 Okunma Görüşmenin kazancı nedir? 17 Haziran 2021 | 210 Okunma Sıcak temas ve güler yüzler… 15 Haziran 2021 | 228 Okunma ABD Başkanı'yla görüşme… 11 Haziran 2021 | 288 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar