FETÖ ilişkisi mizahı aşıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kendisinin ve partisinin FETÖ ile ilişkilendirilmesini mizah unsuru olarak görüyormuş. Doğrusu Sayın Kılıçdaroğlu çok kripto bir ilişkiye...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kendisinin ve partisinin FETÖ ile ilişkilendirilmesini mizah unsuru olarak görüyormuş. Doğrusu Sayın Kılıçdaroğlu çok kripto bir ilişkiye sahip değilse doğrudan FETÖ’cü olduğunu söyleyen yok zaten. Ama sorun Kılıçdaroğlu’nun FETÖ’cü olup olmaması değil, FETÖ’nün saldırıları karşısında ve FETÖ ile mücadelede nerede durduğudur. 

FETÖ 7 Şubat 2012’de MİT Müsteşarı’nı tutuklamaya çalışarak bir hamle yaptı, arkasından Gezi olaylarını karıştıran ve kalkışmaya dönüştürmeye çalışan eylemleri, 17/25 Aralık yargı darbesi girişimleri, Ocak 2014’teki MİT TIR’ları operasyonları, Dışişleri Bakanlığındaki güvenlik toplantısını sızdırması, Sayın Erdoğan’a yönelik montaj ses kayıtları yayınlaması gibi birçok hamle geldi. FETÖ’nün tüm bu hamlelerinde CHP ne yaptı, Kılıçdaroğlu nerede durdu?

FETÖ, kendi ülkesini “yabancı terörist savaşçılara destek veren ülke” gibi göstermeye çalışırken bu kampanyanın siyasi sözcülüğünü CHP yapmadı mı?

FETÖ hükümeti yargı darbesiyle devirmeye çalışırken Kılıçdaroğlu kimin değirmenine su taşıdı?

Başbakan’a yönelik uydurma ses kayıtları yayınlanırken “yarın, öbür gün yeni şeyler de çıkacak. Benim sana tavsiyem, helikopteri al, ya yurtdışına kaç ya Başbakanlık’tan istifa et” diyerek bu kirli oyuna destek veren kimdi?

FETÖ’cüler 2004 MGK’sında cemaatleri bitirme planı yapıldığı haberleriyle hükümete yüklendiğinde bunun siyasi sözcülüğünü kim yaptı?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Amerika'nın sesi… 25 Haziran 2021 | 464 Okunma Ortadoğu barışının tek umudu: Kılıçdaroğlu! 23 Haziran 2021 | 771 Okunma Görüşmenin kazancı nedir? 17 Haziran 2021 | 210 Okunma Sıcak temas ve güler yüzler… 15 Haziran 2021 | 228 Okunma ABD Başkanı'yla görüşme… 11 Haziran 2021 | 288 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar