Futbolda vuruş tekniği ve duruş tekniği!

Deniz Naki, “yeşil sahalarımızda nadir rastlanan” bir sonuç ardından Amedspor Bursaspor’u eleyince konuştu ve 12 maç ceza aldı. Bir de sanki trilyonluk transfermiş gibi beş on bin TL para cezası eklendi. Belki...

Deniz Naki, “yeşil sahalarımızda nadir rastlanan” bir sonuç ardından Amedspor Bursaspor’u eleyince konuştu ve 12 maç ceza aldı. Bir de sanki trilyonluk transfermiş gibi beş on bin TL para cezası eklendi.

Belki Fenerbahçe’yi izleyerek bir “Türkiye Kupası” yaşayacak olan Diyarbakır da“seyircisizlik”le cezalandırıldı.

Ceza vermekte şahane bir adalet, hakkaniyet, cesaret sistemimiz var.

Emeği geçen herkesi kutluyorum!

***

Deniz Naki, daha önce de oyuncusu olduğu Gençlerbirliği’nin, yani “Alkaralar”takımının “Başkan Baba”sınca da oyundan atılmıştı!

12 maçlık cezaya sebep olan suçu “ideolojik, politik görüş ifade etmek.”

Sanki ifade ettiğimiz her görüş “ideolojilerimiz, inançlarımız, siyasi hallerimiz”dışındadır!

O “ideolojik, politik görüş” başka türlü, ne bileyim yoğun bir dini-mezhepsel inanç, milli-milliyetçi ifade olsa “ideolojik-politik” olmayacaktı.

Kendi ideolojiniz, inançlarınız, siyasi duruşunuza göre benim dediğimi de yanlış bulabilirsiniz… Ama bilin ki, o da tamamen “sizin ideolojiniz, inançlarınız”yüzündendir.

***

Bu “adalet”in Federasyonu mesela, kendi kulübünün mali yapısını sarsmış, spor ile siyasetçiyi hemhal etmiş birilerince yönetiliyor olabilir… No problem!

Bu “adalet”in Spor Bakanlığı mesela, medya binasına cam çerçeve ziyarette bulunmuş, gazetecilere tehdit sallamış birilerini baş üstünde tutuyor olabilir… No problem!

Bu “adalet”in MHK Başkanı bile 10 yıl önce zamanın gol kralından yumruk yedikten sonra ona ancak 10 maç ceza verildiğine tanık biri olabilir… No problem!

Bu “adalet”, o da Melo, Civelli filan değil,“şöhretsiz amatör” olduğu için, “rakibini tekmeyle düşürüp yerde yatarken kafasına tekme atana” en fazla 21 maç ceza biçmiş olabilir… No problem!

Bu “adalet”in büyüklerinde, rakibe ırkçı sözler eden 2 maç, rakibin yüzüne tüküren 4 maç, hakeme saldıran önce 11 sonra indirimle 7 maç, hakeme tüküren önce 12 sonra tükürük yalanarak 4 maç, rakibe çekiçle vuran 8 maç almış olabilir… No problem!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Komple saldırı mı komplo tezgâh mı? 05 Ekim 2018 | 4.358 Okunma Bundan böyle, Aznavour da yok! 02 Ekim 2018 | 173 Okunma İnci Sokağı'ndaki kız! 30 Eylül 2018 | 170 Okunma Fransa başbakanıydı… Barselona başkan adayı oldu! 28 Eylül 2018 | 227 Okunma Ajax'tan takasa, Avrupa'nın Pers seferi! 26 Eylül 2018 | 124 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar