Emperyalizmin Türkiye’ye kurduğu tuzağın farkında mısınız?..

Önceki gece gözüme uyku girmedi!Çünkü o akşam Halk TV'de Rahmi Aygün'ün başarıyla sunduğu programın konuklarından, Hacettepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü...

Önceki gece gözüme uyku girmedi!
Çünkü o akşam Halk TV'de Rahmi Aygün'ün başarıyla sunduğu programın konuklarından, Hacettepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanı Prof. Sencer İmer'in altını çizerek “ilk kez açıklıyorum” dediği sözleri uykumu kaçırdı.

*  *  *

Değerli bilim insanı Prof. İmer'e göre; küresel emperyalizm, devletimize, siyasetçiler tarafından açıklanması çok zor olan şantajlar yapıyor!
Hoca bu şantajın, ülke ekonomisini hedef alabileceği veya çok vahim bir güvenlik tehdidiyle ilgili olabileceğini düşünüyor.
Barzani'nin ziyareti sırasında, sözde Kürdistan bayrağının göndere çekilmesini, Türkiye'yi bekleyen büyük tehlikenin ipuçlarından biri olarak görüyor.
Çünkü aynı Barzani, Bağdat yönetimiyle görüşürken arka planda o paçavraya yer verilmiyor. Sadece Irak bayrağı duruyor. Keza Mısır'ın darbeci lideri Sisi ile buluşmasında, ya da Fransa Devlet Başkanı Hollande'ın kendisini kabulünde yine o bez parçası göze çarpmıyor!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 406 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 327 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 507 Okunma Atatürk’ün dehasını ve büyüklüğünü bir gün herkes kabul edecek!.. 22 Mart 2024 | 162 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar