Bu yazı nedeniyle 11 ay hapse mahkum oldum!..

Dü­rüst ve yi­ğit mes­lek­ta­şım Ne­ca­ti Doğ­ru­’dan son­ra, Kü­çük­çek­me­ce 2. As­li­ye Ce­za Ha­ki­mi be­ni de 11 ay hap­se mah­kum...

Dü­rüst ve yi­ğit mes­lek­ta­şım Ne­ca­ti Doğ­ru­’dan son­ra, Kü­çük­çek­me­ce 2. As­li­ye Ce­za Ha­ki­mi be­ni de 11 ay hap­se mah­kum et­ti. Üs­te­lik hük­mü pa­ra ce­za­sı­na çe­vir­me­yip er­te­le­di!
Ne­den mi?
Lüt­fen oku­yun ve siz de “med­ya med­ya ola­lı böy­le zu­lüm gör­me­di­” de­yin.

* * *

17-25 Ara­lı­k’­tan son­ra baş­la­yan ses kay­dı yağ­mu­ru­na ge­rek bu kö­şe­de, ge­rek­se Halk TV’­de yap­tı­ğım Halk Are­na­sı prog­ra­mın­da hep ih­ti­yat­la yak­laş­tım.
Ka­yıt­lar top­lu­ma yan­sı­dık­tan ve ale­ni­yet ka­zan­dık­tan son­ra ka­mu ya­ra­rı bu­lu­nan bö­lüm­le­ri­ni, özet ola­rak siz­ler­le pay­laş­tım.
Hiç­bi­ri­ni sa­tır sa­tır kul­lan­ma­dım ama yol­suz­luk ve rüş­vet id­di­ala­rı­nı ce­sa­ret­le di­le ge­tir­mek­ten ka­çın­ma­dım.
Ki­şi­lik hak­la­rı­na, özel ha­ya­tın mah­re­mi­ye­ti­ne, ai­le kav­ra­mı­na as­la sal­dır­ma­dım, tam ter­si say­gı­lı yak­laş­tım.
Kim­se­yi ka­ra­la­ma­dım, if­ti­ra ve is­nat­ta bu­lun­ma­dım.
Pe­ki ni­çin böy­le dav­ran­dım?
Ce­va­bı çok ba­sit:
Ev­ren­sel mes­lek il­ke­le­ri­miz ge­rek­tir­di­ği için…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 409 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 329 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 510 Okunma Atatürk’ün dehasını ve büyüklüğünü bir gün herkes kabul edecek!.. 22 Mart 2024 | 163 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar