Gözyaşları içimize akan minicik yetimlerin babalarını geri getirebilir misiniz?..

Oda TV’den çarpıcı bir manşet:“İnanılmaz şeyler oluyor”Peki nerede oluyor bu inanılmaz şeyler?Ülkemizin her yanında!.. En başta da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde…Zira...

Oda TV’den çarpıcı bir manşet:
“İnanılmaz şeyler oluyor”
Peki nerede oluyor bu inanılmaz şeyler?
Ülkemizin her yanında!.. En başta da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde…
Zira olağanüstü toplanan TBMM’de, CHP’nin “Suruç katliamıyla birlikte aniden tırmanışa geçen terör olaylarının ardındaki gerçekleri araştırmak” için verdiği önerge reddedildi.
AKP’nin azınlıkta kalacağını gören MHP Grubu, hemen alıştığımız işlevini yerine getirdi ve topluca hayır oyu vererek, AKP ile birlikte, önergenin reddedilmesini sağladı!

* * *

İşte son günlerde yaşadığımız inanılmaz olaylardan biri bu!..
Terör almış başını gidiyor, hemen her gün asker ve polislerimiz şehit ediliyor, gözyaşları sel oluyor, şehitlerimizin yetim çocuklarının görüntüleri yüreklerimizi yakıyor.
Ama AKP ve MHP, terörün aniden tırmanışa geçmesinin ardındaki gerçekleri ortaya çıkarıp, gereken önlemlerin alınmasını sağlayacak komisyonun kurulmasını istemiyor.
Gerçekten inanılır gibi değil!..

* * *

Bildiğiniz gibi, terörün tırmanmasını tetikleyecek ilk girişim, 7 Haziran seçimlerden iki gün önce Diyarbakır’daki HDP mitinginde patlatılan bombayla yapıldı. Ancak 4 kişinin hayatını kaybettiği, 200’den fazla yurttaşımızın yaralandığı terör saldırısının ardından halk galeyana gelmedi, kan gövdeyi götürmedi ve seçimler ertelenmedi.
Seçim sonuçları belli olduktan ve AKP’nin tek başına iktidar gücünü kaybettiğinin anlaşılmasından sonra Saray’dan “erken seçim” sesleri yükselmeye başladı.
Yeniden tek başına iktidar olmak için ülkeyi erken seçime götürme niyetinin en belirgin işareti, koalisyon kurma görevinin Başbakan Davutoğlu’na 33 gün sonra verilmesiydi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Borç rekortmeni belediye belli oldu 25 Nisan 2024 | 3.286 Okunma Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 412 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 329 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 511 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar