Hesap vermekten kaçanlar ülkeyi felakete sürüklüyor!..

İk­ti­da­rın pa­ra­ya boğ­du­ğu yan­daş an­ket fir­ma­la­rı bi­le ar­tık AK­P’­nin her ge­çen gün oy kay­bet­ti­ği ger­çe­ği­ni...

İk­ti­da­rın pa­ra­ya boğ­du­ğu yan­daş an­ket fir­ma­la­rı bi­le ar­tık AK­P’­nin her ge­çen gün oy kay­bet­ti­ği ger­çe­ği­ni giz­le­ye­mi­yor.
Bu ger­çe­ği sa­de­ce an­ket­çi­ler mi gö­rü­yor?
Kuş­ku­suz ha­yır…
Da­ha dü­ne ka­dar AKP ve Tay­yip Er­do­ğa­n’­a toz kon­dur­ma­yan, sa­bah ak­şam öv­gü­ler yağ­dı­ran yan­daş ya­zar­lar­dan ba­zı­la­rı da “AK­P’­nin eri­di­ği­” gö­rü­şün­de bir­le­şi­yor­lar.
Hat­ta bu ka­lem­ler, ken­di ce­nah­la­rın­dan ağır sal­dı­rı­la­ra uğ­ra­ma­yı da gö­ze ala­rak, Tür­ki­ye­’nin koa­lis­yon dö­nem­le­ri­ne ha­zır ol­ma­sı ge­rek­ti­ği­ni söy­lü­yor­lar.

* * *

Ta­raf­sız göz­lem­ci­le­re gö­re; AKP tek ba­şı­na ik­ti­dar ola­ma­ya­cak.
Ama An­ka­ra­’da­ki ku­lis­ler­den yan­sı­yan bil­gi­le­re ba­kı­lır­sa; AK­P’­nin ik­ti­da­rı kay­bet­me­si ha­lin­de ken­di­sin­den ve ya­kın­la­rın­dan mut­la­ka he­sap so­ru­la­ca­ğı­nı bi­len Tay­yip Er­do­ğan, gü­cü­nü ko­ru­mak ve he­sap ver­me­mek için her şe­yi gö­ze ala­cak.

* * *

Bu yön­de­ki id­di­ala­rı doğ­ru­la­yan ilk işa­ret, Sa­ra­y’­ın Baş­da­nış­ma­nı Bi­na­li Yıl­dı­rı­m’­dan gel­miş­ti.
Yıl­dı­rım “E­ğer AKP tek ba­şı­na ik­ti­dar ola­ca­ğı ço­ğun­lu­ğu sağ­la­ya­maz­sa koa­lis­yon yap­ma­yız. Azın­lık hü­kü­me­ti ku­rar ve bir yıl için­de er­ken ge­nel se­çi­me gi­de­ri­z”de­miş­ti!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 409 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 329 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 510 Okunma Atatürk’ün dehasını ve büyüklüğünü bir gün herkes kabul edecek!.. 22 Mart 2024 | 163 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar