İslam dünyasının Pavlusları!

Hristiyanlık Hz.İsa'nın (a.s) doğumundan 200 yıl sonra Tarsuslu bir Yahudi olan Pavlus marifetiyle ortaya çıkmış ve yayılmış bir dindir. Yani Hz. İsa ile gelen bir Hristiyanlık dini yoktur. Kaldı ki Hz. Musa ile gelen bir...

Hristiyanlık Hz.İsa'nın (a.s) doğumundan 200 yıl sonra Tarsuslu bir Yahudi olan Pavlus marifetiyle ortaya çıkmış ve yayılmış bir dindir. Yani Hz. İsa ile gelen bir Hristiyanlık dini yoktur. Kaldı ki Hz. Musa ile gelen bir Musevilik dini de yoktur. Allah, tüm peygamberlerinden tek bir dini; Tevhid dinini tebliğ etmelerini istemiş ve İslam'la birlikte dinini tamamlamıştır.

Bilindiği gibi Yahudiler ve Hristiyanlar kendilerine tebliğ edilen hak dini ve peygamberlerini bir müddet sonra reddettiler. Kutsal kitaplarını tahrif edip Allah'ın kendilerine gönderdiği peygamberlerini de işkenceden geçirdiler.

İznik, Efes, İstanbul ve Kadıköy Konsili'nde -dikkat edin hepsi Anadolu topraklarında toplanmıştır- Hz. İsa'ya birtakım insanüstü sıfatlar atfedildi. Örneğin Kadıköy Konsili'nde Tanrı olduğuna karar verildi!  Bakıldığında Yahudilik ve Hristiyanlık Yunan ve Roma paganizmi ile senkretik bir dine dönüştürüldü. Bugün de İslam'ın Yunan, Roma paganizmi ve İran mitolojisiyle özünden kopartılıp tahrif edilmesi planlanıyor.

Bugün İslam alemi, zahiri anlamda sosyalizmin ve kapitalizmin beslendiği aynı değerlerden beslenen İslamcılar eliyle radikalleştirilmesi, İslam sosyalizmi ve İslamcı Kalvinistler eliyle bağlamından kopartılması batıni anlamda ise birtakım cemaatler, tarikatlar ve çakma şeyhler marifetiyle Kabalist etki altında İslam'ın manipüle edilmesi tehlikesiyle karşı karşıyadır.

5 adet nazar duası, 5 adet cin mektubu, 5 adet aile için muhabbet ayeti kargo dahil 49 TL'ye satan gruplar, diplomasını bizzat peygamber efendimizin elinden alan alimler, şeyhini Allah'la eşit tutan müritler, Bartın'da evliyalar konseyine üye olup Anayasa Mahkemesi için dosya hazırlayanlar, Çorum'da kurulan ve bizzat peygamberimizin başkanlık ettiği divana çağrılıp kendisine görev verilenler, bastonunu  gerektiğinde makineli tüfek gibi kullanan şeyhler, Allah ile konuşup depremi engelleyen, şeytanın gırtlağından yakalayıp öldüresiye döven dahası bir gecede 60 kez cinsel ilişkiye giren şeyhler, hususi işlerini Allah'a gördürenler, kuytu köşelerde iş çevirenler…

En vahimi de bunların karşında yer aldıklarını söyleyen vatan, millet kavramlarından yoksun, sosyalizm, kapitalizm gibi Yahudi ve Hristiyan değerlerinden beslenen bir ideolojinin tesiriyle iktidar kovalayan jakoben İslamcılar. Peygamberimizi devre dışı bırakacak kadar kibirli, kadınlardan başka gündemi olmayacak kadar sapkın, ülkesini küresel çeteye peşkeş çekecek kadar omurgasız, çıkarı için her türlü role bürünecek kadar da kurnaz başka dünyanın insanları onlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Haydut Aileler; Rockefeller 13 Aralık 2018 | 1.632 Okunma Ezoterizm, Okültizm ve Newton 03 Eylül 2018 | 5.335 Okunma Eğitimde köklü reform şart 30 Ağustos 2018 | 439 Okunma İslam ve Değerleri Manipüle Ediliyor! 27 Ağustos 2018 | 323 Okunma Ruhu, aşk arındır 20 Ağustos 2018 | 2.302 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar