Ulusalcı Batıcılıktan, Küreselci Batıcılığa CHP  

CHP zihniyetinin bu ülkeyi uğrattığı zarar ziyanların hangisini sayalım! Yeni bir ulus inşa edeceğiz diyerek canını yakmadıkları masum kalmadı. Batı taklitçisi/hayranı ve Arap/İslam...

CHP zihniyetinin bu ülkeyi uğrattığı zarar ziyanların hangisini sayalım! Yeni bir ulus inşa edeceğiz diyerek canını yakmadıkları masum kalmadı. Batı taklitçisi/hayranı ve Arap/İslam düşmanlığı üzerine bina ettiği kör, sığ, kaba, ırkçı, medeniyet ve kültür karşıtı bu eprimiş zihniyetin - aradan yüz yıl geçmesine rağmen- son zamanlarda yaşanan iki hadise karşısında aldıkları tavır bize bu zihniyetin hala korkunç derecede varlığını muhafaza ettiğini gösterdi.

 

AP'nin Türkiye aleyhine aldığı karar sonrası yıkılan, ezik, omurgasız, batı taklitçisi/uşağı bu zihniyetin söz konusu Suriyeli mülteciler olduğunda nasıl da nefret diline büründüklerine yakinen şahit olduk.

 

Çanakkale ve İstiklal Harbi'nde bizleri yalnız bırakmayan bir coğrafyaya karşı nefret; vatanımızı, kültürümüzü, dinimizi elimizden almaya yeltenen Batı'ya karşı son derece nazik, müşfik ve naif bir dil kullanan bir zihniyetin varlığı ile karşı karşıyayız.

 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Haydut Aileler; Rockefeller 13 Aralık 2018 | 1.637 Okunma Ezoterizm, Okültizm ve Newton 03 Eylül 2018 | 5.339 Okunma Eğitimde köklü reform şart 30 Ağustos 2018 | 440 Okunma İslam ve Değerleri Manipüle Ediliyor! 27 Ağustos 2018 | 324 Okunma Ruhu, aşk arındır 20 Ağustos 2018 | 2.302 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar