Küresel savaşın ortasında ihanet yürüyüşü!

ABD, 2017-2026 yıllarında nükleer gücünü geliştirmek için 400 milyar dolar harcayacak. Merkezi İsveç'te bulunan SIPRI'nın nükleer güç verilerine ilişkin yayımladığı yıllık raporda...

ABD, 2017-2026 yıllarında nükleer gücünü geliştirmek için 400 milyar dolar harcayacak. Merkezi İsveç'te bulunan SIPRI'nın nükleer güç verilerine ilişkin yayımladığı yıllık raporda dünyadaki toplam nükleer  silah sayısının %93'nü elinde bulunduran ABD ve Rusya'nın 2011'den bu yana Stratejik Silahların Azaltılması Antlaşması'na rağmen geçen yıl silahlarını azaltmadığı görüldü. Kuşkusuz bunun bir nedeni var.

İsrail merkezli NFR sitesinin haberine göre Amerikan Kongresi güvenlik ve bütçe komisyonu Amerika'nın İsrail'e 705 milyon dolarlık yeni yardım paketini onayladığını bildirdi. (Suudların çerez parası!) Amerika'nın Siyonist İsrail'e yönelik yardımlarının bir önceki yıla oranla 100 milyon dolar daha arttığı da söyleniyor. E tabi bunun da bir nedeni var. Açıklayayım…

  bolgepostasi.com Colorado Üniversitesi'nden Profesör Ira Chernus tarafından kaleme alınan bir analizi yayınladı. Makalede; Trump'ın Orta Doğu'da nükleer silahlar kullanmayı göz önünde bulunduracağı iddia ediliyor.

Trump'ın sıklıkla “radikal İslam”ın (siz bunu gerçek İslam olarak okuyun çünkü -CNN'e İslam bizden nefret ediyor- demişti) tehlikeleri hakkında yaptığı uyarıları ve teröristler ile onların bölgesel ve dünya çapındaki ağlarının yeryüzünden kazınması gerektiğine dair açıklamalarını biliyoruz.

Profesör Chernus Mart ayı gibi "Tükenmiş” olan ABD ordusunu ”yeniden inşa etmeyi” ilerletmek için ‘'para akıtmaya niyetlenen bir adamın müdahaleci olmama vaadini çok ciddiye almayın" diyordu. Asıl soru şu; peki, müdahale tam olarak nerede ve kimlerle?

Bunun için ABD ordusundan emekli korgeneral ve Ulusal Güvenlik Danışmanlığı yapan Michael Flynn ile muhafazakar Michael Ledeen'in birlikte yazdığı ve Trump'ın şiddetle tavsiye ettiği 2014 basımlı The Field of Fight: How We Can Win the Global War Against Radical Islam and Its Allies (Savaş Alanı: Radikal İslam ve Müttefiklerine Karşı Küresel Savaşı Nasıl Kazanabiliriz) kitabının satır aralarına bakmamız gerekecektir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Haydut Aileler; Rockefeller 13 Aralık 2018 | 1.637 Okunma Ezoterizm, Okültizm ve Newton 03 Eylül 2018 | 5.339 Okunma Eğitimde köklü reform şart 30 Ağustos 2018 | 440 Okunma İslam ve Değerleri Manipüle Ediliyor! 27 Ağustos 2018 | 324 Okunma Ruhu, aşk arındır 20 Ağustos 2018 | 2.302 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar