Cıa+Fetö

Pensilvanya’daki teröristbaşı Fetullah Gülen, yayınlanan son videosunda şifreli laflarla yeni bir saldırının talimatını verdi! “FETÖ’nün sarsıcı bir suikast planladığı, bu suikastı...

Pensilvanya’daki teröristbaşı Fetullah Gülen, yayınlanan son videosunda şifreli laflarla yeni bir saldırının talimatını verdi! “FETÖ’nün sarsıcı bir suikast planladığı, bu suikastı müteakip Türkiye’de kargaşa ortamı oluşturmayı hedeflediği” anlaşılıyor.

Kaçak FETÖ’cü Emre Yaramaz da 12 Ağustos’ta twitter’da “Batı’da liderler gelir gider. Doğu’da liderler ölür gider” diye “suikast” mesajı yazdı!

CIA’in Paralel Ajanı Emre’nin “put yapıp taptığı” Amerikan Devleti, bunca yıldır örtülü operasyonlarla sadece Doğu’daki liderleri hedef almakla kalmadı; 1963 yılında kendi başkanını da bir suikast sonucu ortadan kaldırdı!

O tarihte Dallas’taki Elm Caddesi’ni gören “üç farklı yerde konuşlanmış” CIA tetikçileri, üstü açık limuzindeki başkanlarını hedef alarak katletmişlerdi. Cinayeti üzerine yıktıkları Oswald’ı ise iki gün sonra Jack Rubenstein adlı Polonya Yahudisi elemana öldürtmüşlerdi.

*

Ajan Emre de, “emrine amade olduğu” CIA de suikastlardan medet umar!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 422 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 613 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.051 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 735 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar